Farmecul unei case rustice din caramida

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Stilul rustic este perfect pentru casele de vacanta deoarece transmite ideea de relaxare si confort, sau pentru casele din peisajele rurale unde natura se imbina armonios cu finisajele. Daca nu sunteti decisi asupra acestui stil de amenajare, aruncati o privire asupra locuintei din imaginile de mai jos.

Cum recunoastem stilul rustic? In primul rand, ne ghidam dupa piatra/caramida din care este realizata structura casei si tinem cont si de folosirea lemnului intr-un procent semnificativ. Lasarea grinzilor la vedere este o alta caracteristica traditionala ce confera interiorului o atmosfera aparte. Arhitectura casei este cat se poate de clasica cu o gradina simpla, dar ingrijita, si cu o veranda decorata sic.

Tapetul cu imprimeuri florale este un alt finisaje specific stilul rustic si se potriveste de minune in camera copiilor, la fel si in dormitorul matrimonial. Livingul, situat la parter, beneficiaza de o deschidere foarte ampla catre gradina, dar si de un semineu si un “colt” de citit format dintr-un fotoliu confortabil si un lampadar minimalist.

Si, pentru ca tot am ajuns sa vorbim de culori, cromatica pastelata este cea care “indulceste” duritatea caramizii, in timp ce nuantele de roz indreapta amenajare catre o latura mai feminina.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *