Donald Trump pe plaja la Marea Neagra!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Miliardarul american Donald Trump va investi peste 250 de milioane de dolari intr-un complex de lux pe litoralul Marii Negre. Simtind miros de profit, miliardarul american si-a indreptat atentia catre Batumi, o statiune din Georgia, unde apartamentele de lux pe care le va dezvolta, vor avea vedere catre Marea Neagra si se vor adresa turistilor “darnici”, care nu-si fac griji in privinta bugetului de concediu. Astfel, cei care sperau sa-l vada la Mamaia sau Costinesti, mai au de asteptat.

Intr-o atmosfera oficiala, prin prezenta presedintelui georgian Mikhail Saakashvili, miliardarul Donald Trump a prezentat proiectul ce va demara cel mai probabil in 2013. Acesta cuprinde un turn de 47 de etaje ce va fi construit de The Silk Road Group.

“Unul dintre cele mai minunate locuri de pe Glob”– asa numeste Trump zona unde-si va plasa investitia. Alaturi de aceasta motivatie de natura emotionala, mai exista una, care nu ne surprinde deloc atunci cand vorbim de magnatul american- progresul economic al Georgiei, care a creat un mediu foarte atractiv pentru investitori, in principal datorita reformelor cheie din domeniile economic si fiscal.

Astfel impozitul pe venit platit de nerezidenti va scadea in anii urmatori de la 20 % cat este in prezent la 15% in 2014. De asemenea profitul din instrainarea unei proprietati detinute cel putin doi ani nu se impoziteaza, asa ca, si in cazul unui neasteptat esec in turism, Trump este acoperit.

Statiunea Batumi este cel mai mare port la Marea Neagra al Georgiei si una dintre cele mai importante destinatii turistice de pe litoralul caucazian. Cu siguranta, odata cu investitia lui Donald Trump, si alti investitori vor analiza oportunitatile zonei si vor dezvolta, la randul lor, proiecte importante.

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *