Domeniul și locul natal al părintelui Arsenie Boca își caută un nou proprietar

Domeniul familiei Arsenie Boca este o proprietate ce face parte din patrimoniul cultural ortodox al României și are nevoie un nou proprietar care să-i valorifice potențialul la nivelul pe care-l merită.

Vă dăm în exclusivitate detalii despre proprietate, dar și despre istoria acestui loc cu rezonanță spirituală, de un mare interes turistic pentru mii și sute de mii de pelerini români din toată țara, prin intermediul reprezentantului direct al vânzătorului, Marius Bărbulescu, de la Click Maximo.  

Domeniul familiei ARSENIE BOCA și locul natal al Părintelui ARSENIE BOCA este localizat pe dealul Bujoara, din satul Vața de Sus, comuna Vața de Jos, din județul  Hunedoara, în munții  Metaliferici, într-un peisaj de poveste și un loc retras, binecuvântat, la o altitudine de 600-650 metri. 

Proprietatea are 8,5 Ha și conține teren intravilan 1.600 mp,  teren extravilan  8,34 Ha, fânețe și teren arabil, precum și două căsuțe plus o  anexă și un foișor de vară. Proprietatea face parte din patrimoniul spiritual ortodox, fiind o proprietate unică și inestimabilă ca valoare spirituală.

Asta deoarece aici a văzut lumina zilei, în 1910, cel ce avea să fie cunoscut și numit în popor Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca. Tot aici și-a petrecut copilăria până la vârsta de 12 ani, alături de mama sa, Creștina și tatăl său Iosif.

Locul încă mai păstrează vatra casei părintești, însemnată de o cruce de marmură albă, ridicată de credincioșii locului. Ca semn de sfințenie a locului a fost construită și o frumoasă bisericuță a Schitului Bujoara, un schit de măicuțe, ce poartă hramul și ocrotirea Sfântului Ioan Iacob Hozevitul, de la Neamț.

Mii de pelerini din toată țara se strâng în locurile unde a trăit și a murit Arsenie Boca, în curs de canonizare de către Biserica Română, mănăstirea de la Prislop, unde se află mormântul lui Arsenie Boca, fiind unul din locurile preferate de rugăciune și pelerinaj pentru credincioși. 

Dacă sunteți interesați de o investiție într-un domeniu cu o valoare inestimabilă de pe harta României atunci contactați-o pe Alina Cojocaru, managerul de dezvoltare națională Blitz, și al serviciului Blitz National Investments care se ocupă de proiect și vă poate pune în legătură cu reprezentantul vânzătorului. 

Domeniul familiei Boca poate deveni al doilea cel mai vizitat loc după mănăstirea de la Prislop, din circuitele turistice pentru pelerini, așadar nu ezitați să investiți într-un mic ”paradis” turistic care vă poate aduce beneficii investiționale pe viață!  

Vezi detalii despre preț AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Misiunea noastră este ca în fiecare oraș din România, să găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate. Punem interesele oamenilor în centrul a tot ceea ce facem, oferind confort, siguranță, câstig de timp și bani, în fiecare etapă importantă a vieții lor. Suntem o companie imobiliară antreprenorială cu capital românesc, cu peste 11 ani de prezență în piață, devenind liderul incontestabil al pieței din Cluj-Napoca și unul din jucătorii importanți și vizibili la nivel național. Ne conducem întreaga activitate după standardele profesionale și etice înalte, atât în relațiile cu clienții, partenerii, dar și cu propriii angajați și agenți.

Oferim o gamă completă de servicii imobiliare integrate, înainte, în timpul și după finalizarea tranzacției. Acoperim toate tipurile de solicitări imobiliare și prezentăm clienților o paletă largă de opțiuni, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel comercial. Poți avea acces gratuit la un call center dedicat, agenți specializați pe departamente și tipuri de tranzacții, asistență juridică și consiliere financiară gratuită, facilitare de servicii post-vânzare (de design interior, servicii de mutare și de curățenie), dar și reduceri de până la 100% la produse și servicii oferite de cei peste 700 de parteneri ai Blitz din peste 44 de domenii de activitate.