Distracția la mare începe cu o afacere bună

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Îți dorești o locuință de vacanță la malul mării unde să-ți petreci concediile, iar în restul timpului să o dai spre închiriere în regim hotelier?

Îți dăm ”un pont” investițional – pe piață au apărut oferte de apartamente de tip resort în stațiunile în plină dezvoltare de pe litoral românesc. Vrei să auzi mai multe detalii? 

Ai trei opțiuni ca locație – Saturn, Jupiter sau Neptun. Conceptul însă e același – ”apartamente resort cu terase generoase și vederi panoramice 360 grade spre  mare sau lac” dezvoltate de SOPRA. Apartamentele se vând semifinisate sau finisate și ”mobilate și utilate cu dotări de hotel de 5 stele”, astfel încât atunci când pleci în vacanță să-ți iei cu tine doar valiza cu lucruri personale. 

Studiourile și garsonierele (27-34 mp) pornesc de la 51.000 Euro, iar apartamentele cu 2 camere (53 – 105 mp)  de la 70.000 de euro.  Ai, de asemenea, și opțiunea de penthouse, dar indiferent de opțiunea ta, de pe terasa circulară de-a lungul întregii proprietăți, răsăriturile și asfințiturile la malul mării vor fi cu adevărat de neuitat!

Asta deoarece, priveliștea îți este asigurată. La fel și randamentul investiției! Să începem cu priveliștea. 

Ferestrele largi îți vor oferi o privește de vis din toate punctele cardinale. Și te vei putea bucura mereu de lumina naturală care-ți va inundă living-ul pe tot parcursul zilei. 

Vei resimți atmosfera de vacanță în toate detaliile și finisajele apartamentului – de la piatră naturală, la metalul în combinație cu sticla pe suprafețe mari, care dau un caracter puternic arhitecturii. Toate apartamentele vor avea peretele exterior cu suprafață vitrată completă pentru un plus de eleganță și perspectivă. 

Vecinătățile complexelor sunt puternic reglementate împotriva dezvoltărilor imobiliare haotice și sunt complet renovate și cuprind zone întinse de arii protejate. 

  • Neptun este cea mai bună alegere dacă preferi confortul, eleganță și exclusivitatea. Proprietatea este localizată în apropiere de centrul stațiunii Neptun, iar la 5 minute ai plaja Neptun și la 20 minute Paradis Land și teatrul de vară, precum și rezervația ”Stejarii Brumării”
  • Dacă preferi stațiunea Jupiter, proprietatea este amplasată imediat lângă plaja Cap Aurora și la 15 minute de Galaxy Water Park și lacul Tismana. Ca opțiuni de divertisment mai ai Babyland (la 9 minute distanță), Centrul de scufundări (15 min) și teatrul de vară! 
  • Dacă optezi pentru complexul din Saturn, vecinătățile sunt la fel de generoase – peștera Limanu și peștera Movile, portul turistic Mangalia, Herghelia Mangalia, precum și parcul de distracții Saturn și Galaxy Water Park, și Rezervația Hagieni. Imaginează-ți cum ar suna o astfel de descriere pe Booking sau Airbnb?! Ca un magnet irezistibil pentru turiști! 

Oriunde ai privi te bucuri de panorame spre lac și mare, spații verzi și zone aerisite departe de marile aglomerări urbane.

Dezvoltatorii s-au gândit însă și la o serie de facilități în interiorul complexelor, astfel încât viitorii tăi chiriași să găsească proprietatea și mai atractivă, în special dacă sunt familii cu copii, inclusiv în extra-sezon!

În Saturn vei avea la doi pași de proprietate un parc tematic pe o suprafață de 3.700 de mp unde va fi amenajat un univers magic pentru cei mici, precum și o piscină interioară deschisă tot anul, și o piscină exterioară cu loc de joacă pentru copii deschisă pe durata sezonului. 

Locatarii, dar și chiriașii vor avea acces la o plajă privată acreditată ”Blue Flag” care oferă garanția unei ape curate și a unei plaje bine întreținute, dar și un restaurant deschis nu doar în sezon, ci și în restul anului. 

Cei care vor să beneficieze de prețuri mai mici la litoral în extra-sezon se pot bucura de un sejur cu tratamente cu ape sulfuroase și masaj din centrul SPA din incinta complexului, dar și de suficiente locuri de parcare – mai exact de un loc de parcare la fiecare unitate locativă. 

Ce mai trebuie să reții este că imobilul va fi complet  administrat de dezvoltator, iar facilitățile vor fi menținute constant în stare optimă. Locatarii vor avea ca opțiuni servicii de menaj și babysitting, la cerere, pază și supraveghere video 24/24. Tot la cerere vor putea solicita și servicii hoteliere – de la curățenie,  la schimbarea lenjeriei de pat, tur ghidat prin oraș sau transfer de la aeroport și gară. 

Randamentul este garantat 

Așadar, vestea bună este că  randamentul investițional al proprietăților dezvoltate de partenerul nostru SOPRA este de minim 7% pe an. Acesta este garantat prin contract și prevede o recuperare a investiției în 10 ani la plată integrală.  

Dacă ai temeri că nu-ți vei scoate banii din închiriere sau că nu vei avea un grad de ocupare care să acopere întregul sezon, prin închiriere îți securizezi încasările viitoarelor chirii prin bilete la ordin emise de către dezvoltator. 

În baza unui contract de închiriere pe care îl poți încheia pe 5 sau 10 ani, îți poți primi banii din chirie integral sau, dacă vrei să beneficiezi de propriul apartament, doar scazi din banii de chirie pe sejur și vii să stai cu familia în apartament când binevoiești. 

Acum fă calcule! 

Pentru un studio gândit să acomodeze confortabil 4 persoane, de 35-44 mp cu un preț de achiziție de 89.000- 91.000 Euro, și un avans de 25% – vei avea de achitat o rată lunară de 450 de euro (sau 5.400 de euro pe an).

Randamentul garantat de dezvoltator este de 8.900 de euro pe an – venituri provenind din chirii. 

Ceea ce înseamnă că rămâi cu profit în primii 3 ani! Din banii din chirii scade ratele la bancă plus cheltuielile de întreținere și-ți mai rămân și bani de vacanță! 

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri prima dată că ai bani pentru rezervarea proprietății – 5.000 de euro, plus banii de avans (de 25% dacă apelezi la un credit în scop investițional). 

După ce achiți integral ratele (fie la dezvoltator, fie la bancă), te poți bucura din plin de toate beneficiile unei proprietăți la malul mării, care să-ți aducă constant venituri pasive. 

Sfatul financiar al consultanților Blitz este să alegi un credit cu dobândă fixă pentru cel puțin o primă perioadă de creditare, ca să te protejezi de inflație și de creșterea indicelui de calcul al dobânzilor. 

Află restul detaliilor de la agentul Blitz. În colaborare cu Blitz, oportunitățile de investiții de la malul mării – Blitz Litoral – îți sunt și mai accesibile. 

Blitz dispune de câte un agent specializat în produsele investiționale ale dezvoltatorului SOPRA în fiecare oraș unde are birou sau franciză, care poate să-ți ofere toate informațiile necesare luării deciziei de cumpărare, precum și asistență în parcurgerea tuturor etapelor până la încheierea promisiunii de cumpărare. 

Astfel, Blitz te poate ajuta să rezervi proprietatea și îți poate facilita programarea unei vizite pe șantier, acolo unde lucrările sunt în toi și vor fi finalizate în luna mai 2024, te ajută să-ți calculezi randamentul în funcție de modalitatea de plată (avans și rate sau plată anticipată), și îți oferă consultanță financiară gratuită pentru accesarea unei linii de creditare în scop de investiții. 

Dacă ești interesat de investiții, abonează-te la newsletterul care îți va aduce săptămânal informații care te vor aduce mai aproape de cele mai profitabile oportunități investiționale de pe piață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *