De’ Longhi este de ieri oficial urmasa Nokia!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ieri, 28.03.2012, s-a semnat contractul intre De’Longhi si Consiliul Judetean Cluj, pentru inchirierea terenului din Parcul Tetarom de la Jucu.

“Au fost semnate astazi cele doua contracte, unul de constituire de drepturi reale, adica drept de superficie pe teren si drept de servitute pe caile interne de acces in parcul industrial Tetarom III, precum si cel de administrare intre judetul Cluj, prin compania Tetarom si De’Longhi. Din acest moment, compania De’Longhi poate sa-si deruleze investitia in parcul nostru industrial”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Producatorul italian de electronice si electrocasnice, urmeaza sa realizeze o investitie de 30 de milioane de euro si sa creeze intre 600 si 1.000 de locuri de munca.Primul pas a fost facut la inceputul anului, cand De’Longhi si Nokia au semnat un acord prin care italienii au achizitionat facilitatile de productie, respectiv, o hala de productie, cantina, o sala de sport, sauna, teren de fotbal, plus parcarile amenajate.

“De’Longhi intentioneaza sa integreze facilitatea de productie ca parte-cheie in cadrul strategiei sale de dezvoltare, contribuind astfel la extinderea internationala a grupului, aflat intr-o perioada de crestere accelerata. De asemenea, producatorul de electrocasnice planifica adaptarea capacitatii sale de manufactura si diversificarea platformei sale de productie, astfel incat sa balanseze structura de productie din Estul Indepartat catre Europa, unde De’Longhi isi desfasoara deja activitatea in cadrul unei fabrici in Italia”, declarau reprezentantii De’Longhi intr-un comunicat la sfarsitul lunii ianuarie.

Inceperea activitatii de productie este anuntata pentru luna septembrie a acestui an, compania italiana demarand deja procesul de recrutare.

Sursa: Ziarul Financiar

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *