De ce să apelezi la departamentul de Consultanță Financiar-Bancară Blitz?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În Blitz, un rol extrem de important în creionarea relațiilor cu clienții o are departamentul de Consultantă Financiar-Bancară (CFBB). Cu o activitate de peste 3 ani, acest departament este specializat pe oferirea de servicii de consultanță financiar-bancară prin implicarea în întreg procesul de creditare. CFBB se adresează clienților Blitz care doresc să achiziționeze un imobil și au nevoie de un împrumut bancar și totodată lucrează în strânsă colaborare cu brokerii imobiliari pentru încheierea cu succes a tranzacției. Un rol primordial al acestui departament este păstrarea legăturii între clienți și toate instituțiile bancare importante (Banca Transilvania, Alpha Bank, BCR, BRD, ING, GarantiBank, UniCredit Bank). Personalul calificat din cadrul acestui departament intern Blitz analizează pentru fiecare client în parte, solvabilitatea acestuia și îl ajută să facă cea mai bună alegere din punct de vedere financiar.

În 2017, echipa CFBB (Consultanță Financiar-Bancară Blitz) a ajutat la finalizarea cu succes a sute de dosare de finanțare.

Aspectul financiar este foarte important în încheierea unei tranzacții, motiv pentru care departamentul CFBB ia legătura cu clienții încă din fază incipientă a căutarii imobilului.

Discuțiile cu clienții Blitz încep cu o sinteză a ceea ce poate oferi piața în prezent. Având colaborări cu mai multe bănci, echipa CFBB cunoaște atât costurile, cât și condițiile de încadrare ale acestor bănci. Astfel, clientul are parte de o analiză financiară și primește cea mai bună soluție personalizată.

Mai multe detalii despre acest aspect ne oferă Camelia Narița, Chief Credit Adviser: “Această discuție eficientizează timpul clientului, în sensul în care acesta nu mai trebuie să viziteze 6 bănci, ci află informațiile de interes despre fiecare, de la unul dintre membrii echipei noastre. Noi nefiind angajați ai băncii, oferim îndrumare fiecărui client, fără a-l condiționa spre o anumită instituție bancară.” 

Sunt mai multe etape de parcurs de către un client până la finalizarea unui dosar, iar unul dintre marele avantaje ale colaborării cu echipa CFBB, constă în faptul că aceasta oferă suport clientului, până în ultimul moment. “După “biografia” făcută de consultanții departamentului nostru, despre toată partea de finanțare și despre criteriile băncilor, în continuare, clientul primește îndrumare pe întregul proces al căutării imobilului și pe cel al achiziționării. În cazul în care clientul alege una dintre băncile noastre colaboratoare (Banca Transilvania, Alpha Bank, BCR, BRD, GarantiBank, Uni Credit Bank), departamentul CFBB poate să influențeze fluxul de discuții și durata de aprobare a unui dosar.” adaugă coordonatorul departamentului, Camelia Narița.

Sistemul de lucru din cadrul departamentului CFBB este foarte atent gândit. Există un istoric al fiecărui client, care permite oferirea constantă de feedback, cu informare clară asupra produselor create de către bănci.

Camelia Narița, Chief Credit Adviser vine cu exemple în acest sens: “Dacă unul dintre clienți a dorit la un moment dat să-și ia credit Prima Casă, însă fondurile băncilor au fost insuficiente, în momentul în care acestea se suplimentează, clientul în cauză este anunțat imediat. Pe de altă parte, dacă vorbim de creditele ipotecare, băncile inițiază periodic diferite campanii, cu perioadă cuprinse între 2 luni și un an, care constau în reducerea avansului, în reducerea dobânzii sau în reducerea costului de evaluare al imobilului. Departamentul CFBB este informat de toate aceste campanii și le furnizează detaliat clienților.”  

Pe scurt, principalele avantajele pentru clienții Blitz care colaborează cu CFBB:

  • Serviciul oferit este gratuit;
  • Clienții beneficiază de experiența și expertiza unei echipe cu mulți ani de experiență;
  • Echipa CFBB oferă informații actualizate, datorită faptului că băncile partenere transmit informații în timp real despre noutățile apărute, promoții, modificări etc.;
  • Clienții recomandați de CFBB sunt tratați cu prioritate de către băncile partenere și astfel aceștia câștigă timp valoros și întregul proces se eficientizează;
  • Clienții sunt ajutați să-și pregătească documentația necesară dosarului de credit;
  • Clienții primesc suport și feedback continuu până la finalizarea procesului de creditare.

Mai multe despre avantajele Departamentului Financiar-Bancar se găsesc pe Consultanta-Financiar-Bancara-Blitz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *