De ce infloresc vanzarile de locuinte primavara?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Stim cu totii ca primavara este sezonul vanzarilor, la fel cum toamna este sezonul chiriilor de locuinte. Daca in cazul chiriilor situatia este clara si se datoreaza inceputului de an scolar universitar, de ce primavara este considerata cea mai buna perioada pentru vanzari?

Va prezentam mai jos principalele motive pentru care acum este momentul asteptat, atat de cumparatori cat si de vanzatori:

1. Primavara infloreste intreaga natiune. Natura este prietenoasa, vesela si creaza o stare de optimism si de inspiratie. Este perioada cea mai propice pentru planuri de viitor si cei inteligenti profita de acest lucru.

2. Odata cu vestita curatenie de primavara, proprietatile de vanzare sunt mai atragatoare, mai “ochioase”, situatie ce reprezinta o atractie irezistibila pentru posibilii cumparatori.

3. Primavara reprezinta si un sezon imbelsugat din punct de vedere financiar. Iarna si vara sunt sezoane destinate vacantelor, iar toamna, mai nou le urmeaza indeaproape, beneficiind de cele mai multe si mai bune oferte speciale din partea operatorilor turistici. Astfel, primavara finantele familiei cunosc cea mai mare consistenta si indeamna la actiune.

4. De asemenea, tot acum se da startul targurilor imobiliare care au darul de a a crea acea stare de constientizare a unei nevoi in randul populatiei si de a spori astfel interesul pentru acest sector.

5. Temperatura potrivita, adierea vantului, parfumul florilor, creeaza cele mai bune conditii pentru vizionarile de locuinte, in urma carora, cumparatorii se vor intoarce acasa mai putin obositi si, cu siguranta, mai incarcati pozitiv.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *