Cumperi o casa si devii cetatean spaniol!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Guvernul de la Madrid nu stie ce solutii sa mai gaseasca pentru a spori atragerea de venituri la bugetul de stat si doreste sa recurga la o masura mai neconventionala: cei care cumpara o locuinta cu o valoare mai mare de 160.000 de euro, primesc rezidenta spaniola.

Secretarul de stat pentru comert, Jaime Garcia Lopez, a declarat ca legea care prevede acordarea rezidentei pentru strainii care cumpara o locuinta in Spania ar putea fi modificata, in sensul stabilirii unei sume limita de 160.000 de euro, o suma considerata echilibrata, care sa nu creeze valuri pe piata imobiliara spaniola generate de vanzari masive de locuinte, dar, pe de alta parte, sa sporeasca interesul cetatenilor straini pentru proprietatile din peninsula.

Principalii vizati sunt cetatenii rusi si chinezi, la nivelul carora s-a constatat “o cerere importanta de locuinte in Spania”. Acestia ar urma sa deblocheze piata spaniola de locuinte, piata in care cererea in acest moment este practic inexistenta, iar actorii principali sunt incapabili sa efectueze miscari spectaculoase, in lipsa interventiei guvernamentale.

Sursa: www.libertatea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *