Cum sa creezi un coltisor pentru citit in locuinta ta?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Pentru cei pasionati de citit, o biblioteca nu este de ajuns chiar daca aceasta ocupa mai mult de jumatate din living. Ei au nevoie de un coltisor numai al lor in care sa se detaseze de viata reala si sa se lase atrasi de actiunea cartii preferate.

Pentru a avea un moment de relaxare bine-meritat, trebuie sa tineti cont atat de confortul vostru, cat si de aspectul spatiului in care urmeaza sa va „aventurati”. Iata cateva idei folositoare:

1. Sa incepem cu spatiul. In functie de pozitia preferata de citit – drept, inclinat, intins, etc.- va puteti instala fie un fotoliu, un sezlong sau chiar o saltea. Important este sa stati comod.

2. Ferestrele mari sunt cele mai bune prietene in acest caz. Nu doar iti asigura lumina naturala, atat de necesara cititului, dar iti creeaza si un mediu prietenos. Fie ca vorbim de un peisaj montan, de o livada de pomi fructiferi sau de o gradina plina cu flori, este bine ca, din cand in cand, sa va odihniti ochii cu aceste minunatii.

3. Pentru un confort sporit, nu ezitati sa apelati la perne, pleduri, paturi si orice alt tip de textile.

4. Accesoriile sunt si ele importante, iar veioza este poate cel mai important dintre ele in acest context. De asemenea, s-ar putea sa ai nevoie si de o masuta de cafea sau orice tip de masuta pentru a sprijini cana de cafea, ceasca de ceai sau poate un laptop. Pentru o atmosfera linistita, dar si romantica, cateva ghivece cu plante sau flori proaspat culese s-ar incadra perfect in decor.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *