Cum să alegi apartamente pentru afacerea ta pe AirBnB sau Booking

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dacă ai decis să intri în lumea afacerilor imobiliare prin închirierea de apartamente pe platforme precum AirBnB sau Booking, una dintre primele tale sarcini este să găsești apartamente potrivite pentru a fi listate. Cum poți face asta? Ei bine, o metodă eficientă este să analizezi ofertele deja existente în zona în care vrei să investești.

Recent, am făcut o analiză pe platforma Booking în județul Brașov și am descoperit peste 900 de apartamente disponibile pentru închiriere, dintre care majoritatea au fost apreciate de clienți cu calificative precum ”superb” sau ”excepțional”.

Care sunt caracteristicile comune ale acestor apartamente și cum poți să le iei în considerare în căutarea ta?

Locația centrală sau cu facilități incontestabile: Un criteriu important pentru clienți este locația. Apartamentele situate în zonele centrale sau în apropierea unor atracții turistice populare sunt adesea preferate.

Ca localizare îți recomandăm zonele centrale – centrele istorice sau comerciale, de asemenea, apartamentele aflate în zone cu acces facil la mijloacele de transport în comun sau la restaurante, cafenele și magazine sunt apreciate.

Evident nu doar apartamentele situate în zonele ultracentrale pot fi integrate în circuite turistice, însă pentru cele periferice și mai îndepărtate de centru alege zonele cu facilități incontestabile.

Dotări și confort: Apartamentele spațioase, luminoase și amenajate cu bun gust sunt mereu în tendințe. De asemenea, la mare căutare sunt apartamentele dotate cu bucătărie echipată cu tot ce este necesar pentru a găti, precum și apartamentele cu o curățenie impecabilă.

Arhitectura și șarmul clădirii: Clădirile vechi sau apartamentele cu o arhitectură interesantă și un farmec deosebit sunt de asemenea apreciate de clienți. Detaliile de amenajare și decorațiunile, curățenia impecabilă și alura apartamentului fac mereu diferența în alegerea unui sejur.

Este important să iei aceste criterii în considerare atunci când cauți apartamente potrivite pentru afacerea ta de închirieri pe termen scurt. Nu în ultimul rând, contează să fii o gazdă primitoare și să acorzi atenție detaliilor pentru a asigura o experiență de neuitat clienților tăi!