Cum iti pui in evidenta peretii?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cand vine vorba de amenajare si decorare, peretii interiori au un potential urias. Trebuie doar sa stii la ce finisaje sau accesorii sa apelezi si in ce masura rezulatul va reusi sa te multumeasca.

Asadar, daca te-ai hotarat sa iti pui peretii in evidenta, mai mult decat sa le aplici un strat de vopsea si atat, recomandarea noastra este sa alegi doar unul dintre ei pe care sa il transformi in punctul central din incapere. In living si in dormitor, peretele „cu pricina” poate fi cel din spatele canapelei sau patului, in timp ce in dining te poti „juca” cu peretele paralel cu masa unde servesti pranzul si cina. In plus, trebuie sa fie o zona la vedere pentru a putea fi admirata.

Astfel, intr-o locuinta moderna, se poate apela la picturi pe pereti. Un artist talentat poate picta orice model, in orice marime, colorat sau alb & negru. Sa luam exemplul unui perete negru, care oricum este inedit prin culoarea sa, asupra caruia „aplicam” o pictura in alb, sau invers. Rezultatul va fi un contrast foarte puternic, dar frumos si special.

O alta idee o reprezinta un mozaic din lemn. Realizat cu panouri mai mici sau mai mari, asezate in relief, acesta ofera tridimensionalitate si o latura artistica aparte peretului.

Tot la capitolul panouri, pentru un look sofisticat, elegant, alege un material pretios, cum ar fi cuprul. Exista o multime de tablouri realizate din acest material, majoritatea fiind abstracte si potrivite unui dormitor sau living clasic.

Daca iubesti plantele, avem o solutie si pentru aceasta pasiune: gradinile verticale! Sunt ideale pentru locuintele eco sau care doresc sa aduca o particica din natura in interior.

Daca esti o persoana creativa, pentru tine am pastrat la final ce este mai frumos. Colajul este o tehnica prin care iti poti decora si personaliza peretii fara prea mult efort. In principiu, intr-un colaj este bine sa „prinzi” lucruri pe care le indragesti sau care te caracterizeaza cel mai bine, cum ar fi fotografii cu familia si prietenii, bilete de la concerte favorite, pagini din carti, mesaje si tablouri, etc.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *