Creste oferta de proprietati de lux. Vezi cat costa cel mai scump apartament din Cluj! (galerie foto)

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Conform portalului www.imobiliare.ro, numarul de apartamentelor de lux, scoase la vanzare in 2012 este de 188, in crestere fata de 2011 cand erau 105 astfel de oferte listate in aceeasi perioada. La acestea se adauga inca aproape 1.000 de oferte de case si vile cu preturi de cel putin jumatate de milion de euro. Daca ne referim la apartamente de lux, primele locuri la distanta mare de restul tarii, sunt ofertele din Bucuresti. Apoi vin oferte din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca si Timisoara.

Cel mai scump apartament din tara, costa 3 milioane de euro si este situat in zona Padurii Baneasa din Capitala. Penthouse-ul are 303 metri patrati utili si o terasa de 330 metri patrati si face parte dintr-un complex imobiliar exclusivist.

Pe locul doi este un apartament din Pipera, in nordul Bucurestiului care costa 2,25 milioane de euro. Apartamentul are 13 camere, 8 bai si 3 terase. Podiumul este completat de un penthouse din zona Herastrau. 450 metri patrati compartimentati in 4 camere, 4 bai si o bucatarie, costa 1,95 milioane de euro.

Situatia in tara ne prezinta o oferta consistenta de locuinte de lux, insa preturile acestora nu se apropie de 1 milion de euro. Astfel, in Brasov, cel mai scump apartament costa 700.000 de euro, iar in Constanta 380.000 de euro.

In Cluj-Napoca, cel mai scump apartament de pe piata este situat in Cartierul Zorilor si costa 349.000 de euro.

Apartamentul (foto) are o suprafata utila de 210 metri patrati si ocupa etajul 3 si mansarda unui imobil ferit de agitatia urbana. Jacuzzi, semineu, terasa cu vedere splendida, finisaje de lux, design elegant, iata cateva elemente ce recomanda aceasta oferta pentru persoane exigente si cu gusturi deosebite.

Galerie foto

Sursa: Ziua de Cluj

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *