Conac de vanzare cu preluare de chiriasi…fantome!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

“Casa cu cele mai multe fantome pe metru patrat” este de vanzare. Este vorba despre un conac din secolul al 19-lea, bantuit, se pare, de sufletele celor sapte fosti proprietari ai imobilului.

Constructia are un pret de vanzare de 1,1 milioane de dolari, desi initial a fost listata la 1,8 milioane de dolari. “Povestea” conacului n-a atras foarte multi curiosi, drept urmare, pretul a fost ajustat drastic. Si asta in ciuda faptului ca locuinta este una valoroasa in fond, care pe langa vechime, dispune de amenajari interioare de exceptie: vitralii, doua camine de marmura, etc. Specialistii in domeniu confirma faptul ca proprietatea ar putea sa fie vanduta la un pret mai mare daca nu ar avea “chiriasi” inclusi. Numai chiria pentru un astfel de imobil ar fi in jur de 60.000 de dolari. Dar cine ar putea locui aici mai mult de cateva ore?

Povestea conacului bantuit a inceput acum aproape 100 de ani. In 1915 a aparut prima fantoma, a unei foste femei de servici, care a inceput sa-i tulbure pe locatari. De-a lungul timpului si-au facut aparitia si alti fosti locuitori ai conacului. Senzationalul unui astfel de subiect a facut ca in 1969, un ziarist de la St Paul Pionner Press sa se ofere sa locuiasca in casa bantuita o noapte pentru a demonstra ca totul este o facatura. Insa nu l-a prins dimineata. La miezul noptii a iesit ingrozit si a jurat sa nu mai calce niciodata in acest loc.

Sursa: www.incomemagazine.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *