Comunicat de presă: Compania de imobiliare BLITZ a obținut o cifră de afaceri record în anul 2023

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Compania imobiliară BLITZ, cu sediul central în Cluj și prezentă în alte peste 30 de locații din toată țara anunță rezultate notabile pentru 2023. Cu o abordare proactivă și inovatoare, compania și-a consolidat poziția în industria imobiliară și și-a atins câteva obiective remarcabile în domenii cheie.

În 2023, Blitz s-a extins în 30 de locații, cu 36 de centre de profit, birouri și francize în toată țara și și-a consolidat rețeaua, oferind  servicii imobiliare profesioniste la nivel național.

Blitz încheie astfel anul 2023 cu o cifră de vânzări de aproximativ 9,3 milioane de euro și o cifră de afaceri pe Blitz Network de 6,9 milioane de euro, atingând un total de 8,7 milioane de euro pe tot grupul. 

Rezultatele obținute se înscriu în obiectivul mare al companiei Blitz de a ajunge la o rețea de peste 50 de francize și 20 de birouri proprii, în peste 50 de orașe din România, și de a-și dezvolta forța de vânzări, de la 350 la 1.000 de brokeri.

Contextul economic de piață a fost favorabil pentru extindere și în 2023, în opinia CEO-ului companiei, Cătălin Priscorniță, care s-a arătat satisfăcut în legătură cu rezultatele financiare ale companiei sale, dar ia în calcul și un an 2024 mai puțin promițător. 

Pentru dezvoltarea rețelei de francize Blitz, în prezent 13 la număr, compania imobiliară Blitz caută în continuare antreprenori care vor să-și diversifice portofoliul de business-uri, precum și agenții imobiliare care se simt captive într-un context de startup și nu dispun de resurse de dezvoltare. În 2023, francizele Blitz au generat o cifră de afaceri notabilă de 1,8 milioane de euro.

La rezultatele fructuoase din acest an a contribuit din plin creșterea numărului de brokeri de la 216 la începutul anului la 316 la sfârșitul lui decembrie, ceea ce a însemnat o creștere de 46%. 

Întreaga forță de vânzări Blitz a gestionat peste 75.000 de cereri de proprietăți imobiliare la nivel național, consolidându-și poziția ca lider în furnizarea serviciilor imobiliare de calitate.

Brokerii Blitz au fost asistați de 47 de angajați în roluri fixe în departamentele de suport și de cei 40 de top manageri, împreună atingând un efectiv total de peste 415 de profesioniști. 

Pentru a susține dezvoltarea și creșterea, Blitz a demarat în a doua jumătate a anului 2023 o restructurare profundă a business-ului, în urma parcurgerii de către managerii BLITZ ai unor formări de elită în domeniul managementul strategic. De asemenea, a fost implementat un nou pachet de francizare și un sistem la cheie pentru divizia comercială Blitz National Investment. 

Pentru a susține creșterea echipei, platforma Blitz a trecut printr-o reorganizare și un redesign total pentru a permite preluarea a cât multor cereri și respectiv gestionarea acestora. 

A fost dezvoltată o nouă platformă educațională pentru brokeri, a fost creată rețeaua Intranet pentru facilitarea comunicării interdepartamentale și a fost implementat un CRM nou pentru o gestionare eficientă a cererilor și ofertelor.

În 2023, Blitz nu doar că și-a consolidat prezența în industria imobiliară, dar și-a stabilit standarde înalte pentru eficiență, inovație și servicii imobiliare de calitate. 

Cu o fundație nouă și solidă și obiective strategice bine definite, Blitz abordează cu încredere provocările și oportunitățile care vor apărea în 2024. Compania se angajează să continue să ofere servicii excelente clienților săi și să rămână un lider incontestabil în domeniul imobiliar.