Comunicat de presă: Blitz a deschis în 2023 1 birou și 5 francize noi

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz continuă să crească și să-și extindă rețeaua de francize în întreaga țară, aducând servicii de calitate în mai multe orașe din România. 

În 2023, agenția imobiliară Blitz a semnat 5 noi contracte de franciză pentru deschiderea de francize în orașele Iași, Satu Mare, Târgu Mureș, Bacău și București și a deschis un birou nou în orașul Galați.

Blitz a oferit antreprenorilor locali din cele 6 orașe oportunitatea de a se alătura brandului Blitz, punându-le la dispoziție toate resursele informaționale, materiale și tehnologice dezvoltate de companie în cei peste 13 ani de experiență pe piața imobiliară din România.

Cătălin Priscorniță, CEO-ul Blitz, a declarat cu această ocazie: “Valoarea pe care aducem pe piață constă în echilibrul perfect dintre timp, bani și siguranță în procesul de luare a deciziilor privind investițiile sau locuințele pe care clienții noștri le aleg. Analizăm cu atenție toate proprietățile disponibile în fiecare oraș și căutăm pentru fiecare proprietate, un număr suficient de potențiali cumpărători, astfel încât să ne asigurăm că încheiem tranzacții în avantajul tuturor părților implicate”. 

Blitz aduce în noile orașe experiență și expertiză de peste 13 ani în piața imobiliară din România. În plus, pune la dispoziția noilor birouri și francize toate resursele informaționale, materiale și tehnologice dezvoltate de companie, printre care sisteme avansate de management al proceselor și instrumente digitale care facilitează tranzacțiile imobiliare.

Blitz mai oferă clienților săi pachete de servicii atractive care acoperă nevoile legate de vânzare, cumpărare sau închiriere de proprietăți. Cu specializare pe tipuri și categorii de imobile, Blitz asigură consultanță de calitate și o experiență personalizată pentru clienți.

În afară de asta, Blitz sprijină antreprenorii locali care doresc să se alăture brandului și să-și dezvolte propriile afaceri imobiliare. Acești antreprenori beneficiază de tot suportul Blitz pentru a deveni profitabili într-un timp relativ scurt.

Pentru a-și profesionaliza și standardiza serviciile, Blitz oferă programe de formare pentru brokeri și manageri, asigurând astfel că echipa este bine pregătită să ofere cele mai bune servicii clienților. Acest lucru contribuie la dezvoltarea profesională a agenților imobiliari și la creșterea calității serviciilor.

Una dintre promisiunile Blitz este aceea că noile birouri și francize pot deveni profitabile în mai puțin de 4 luni, perioadă în care își pot acoperi cheltuielile operaționale și pot începe să obțină profit. Acest lucru reprezintă o oportunitate excelentă pentru antreprenorii locali.

Intrarea Blitz în noile orașe aduce cu sine o combinație de experiență, resurse, tehnologie și suport, transformând piața imobiliară locală și oferind clienților și antreprenorilor locale oportunități semnificative de dezvoltare și creștere.

Această expansiune strategică face parte din obiectivul companiei de a-și tripla prezența și echipa de vânzări în orașele în care Blitz este deja prezent și de a se extinde în orașele cu o populație de peste 30.000 de locuitori, care prezintă un potențial semnificativ în domeniul imobiliar.

Francizele Blitz deschise anul trecut au înregistrat în primul lor an de activitate cifre de afaceri impresionante, iar cea mai performantă dintre ele, Blitz Craiova, a atins o cifră de afaceri de 750.000 de euro. În total, Blitz a ajuns în prezent în 21 de orașe din România, cu o rețea de 15 birouri și 11 francize, înregistrând o cifră de afaceri de 1.034.000 de euro doar în rețeaua de francize Blitz în 2022.

Blitz este o companie românească de real estate cu o experiență de peste 13 ani în piața imobiliară locală. Blitz își propune să ofere servicii de consiliere imobiliară de cea mai înaltă calitate și să devină lider de autoritate în piața imobiliară din România. 

Cu un model de business la scară națională în 2020, Blitz a înregistrat o creștere de 36,22% a cifrei de afaceri în întreaga rețea de birouri locale și francize, atingând un total de 6,28 milioane de euro. În 2021-2023, Blitz a deschis în total 15 birouri și 13 francize, în 23 de orașe din România.