Colosseum – Cel mai mare mall din Romania

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Romania va intra glorios in 2013 cu inaugurarea celui mai mare centru comercial din Europa, sau cel putin asta sustin dezvoltatorii viitorului mall numit sugestiv Colosseum, mall care face de altfel parte dintr-un proiect mult mai amplu.

Lucrarile au fost deja demarate iar primul pas notabil al proiectului este deschiderea la finele acestui an a unui parc de retail cu o suprafata de peste 53.000 mp. Daca totul merge conform planurilor, lurarile la respectivul parc vor fi incheiate in noiembrie 2011.

Deocamdata nu se cunosc toate detalii legate de acest proiect; se stie insa ca se va deschide in uriasul parc de retail un hipermarket Carrefour si primul magazin Leroy Merlin DIY din Romania.

Pasul doi al amplului proiect il reprezinta constructia propriu-zisa a Colosseumului. Acesta va avea 3 bulevarde principale de shopping: Via Milano (marcile cele mai populare), Corso Capri (lanturi de magazine destinate adolescentilor si tinerilor), si Bulevardul Bellini (marcile de lux). Celelalte puncte majore de interes le reprezinta cele 12 sali de cinema, cele 20 de piste de bowling si un un food-court imbracat in marmura.

Dupa prim calcul estimativ, s-a ajuns la concluzia ca mall-ul va pune la dispozitia clientilor nu mai putin de 480 de magazine.

Mall-ul Colosseum va avea o suprafata aproximativa de 137.000 mp si va fi construit in cartierul Chitia, in vecinatatea cartierului Bucurestii Noi din sectorul 1 al capitalei.

Intregul proiect – mall-ul si parcul retail – necesita o investie de peste 350.000 milioane de euro.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *