Cluj-Napoca: Nu ratati evenimentul “Clubul Profesionistilor in Imobiliare”

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI) isi face astazi intrarea si pe scena de specialitate din Cluj-Napoca.

Cei interesati de viitorul pietei imobiliare sunt invitati sa participe la aceasta intalnire salutara. Se vor dezbate ultimele controverse, se vor concepe solutii de eficientizare a dinamicii tranzactionale, si se va incerca o trecere in revista a principalelor aspecte problematice ale acestui sector instabil.

Conceput si lansat de portalul imobiliare.ro, portal controlat de compania New Century Holdings, acest eveniment are ca principal obiectiv fundamentarea unui dialog sustinut si constructiv intre agentii imobiliari. Avand in vedere ca acest sector fluctuant este puternic fragmentat, comunitatea agentilor fiind ca si inexistenta, initiativa CPI este mai mult decat laudabila.

Suntem informati, via Wall-Street.ro, ca bugetul alocat acestui eveniment care se vrea pan-national este de 20.000 euro.

Lansat in Bucuresti acum aproape 2 ani, CPI s-a extins considerabil de mult, ajungand in 2011 in orase ca Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Brasov, Craiova si Bacau.

Evenimentul il va avea ca invitat pe celebrul consultant imobiliar, Ilias Papageorgadis. Fondator al grupului de companii MORE, acesta si-a facut intrarea pe piata imobiliara din Romania in 2004, devenind unul dintre cei mai prosperi dezvoltatori din tara.

Compania-mama a grupului – MORE Real Estate Services – a intrat in topul celor mai dinamice si mai eficiente firme de imobiliare din Romania, reprezentand mica noastra tara la cele mai relevante evenimente de specialitate din lume (MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA etc.).

Intalnirea patronata de Clubul Profesionistilor in Imobiliare va avea loc la Golden Tulip ANA DOME, Str.Observatorului 129, Cluj-Napoca.

Sursa: Wall-Street.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *