Cluj-Napoca: “Clubul Profesionistilor in Imobiliare” a fost un succes

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Avem placerea de a va informa ca evenimentul Clubul Profesionistilor in Imobiliare a avut un succes autentic pe scena de specialitate clujeana.

Conceput si lansat de reprezentantii portalului imobiliare.ro acum aproximativ doi ani, CPI a devenit in scurta vreme un eveniment relevant la nivel national, organizatorii dorind, in primul rand, sa puna bazele unei comunitati imobiliare structurate si eficiente.

Asa cum era de asteptat, agentii clujeni au intampintat conferintele CPI cu entuziasm, dovedindu-se a fi mai mult decat dispusi sa depuna eforturi nelimitate pentru a depasi fragmentarismul si desincronizarea care defineste piata imobiliara din Romania.

Discutiile au avut loc la Golden Tulip ANA DOME si au fost moderate de reputatul consilier imobiliar Ilias Papageorgadis.

Desi „tratativele” au fost relativ superficiale si mult prea vagi pentru gustul celor suprasaturati de vorbe goale, trebuie notat faptul ca intentiile exprimate de principalii actanti ai evenimentului sunt salutare. CPI fiind abia la inceput, discutiile non- sau cvasi-practice sunt totalmente justificate.

Tema principala a intalnirii de ieri a fost lipsa de coeziune profesionala identificabila in asa zisa comunitate imobiliara. Agentii activeaza pe o piata esentialmente fragmentara iar intregul sector poate fi descris ca o suma de evenimente cel putin divergente. In aceasta ordine de idei, Papageordadis a subliniat faptul ca piata imobiliara trebuie sa ia forma unui organism bine centrat si structurat, iar agentii sa stabileasca relatii constructiive si operante in interiorul acestui intreg validat juridic.

S-a trecut, in mod logic, la nevoia stringenta de principii unanim acceptate de toti actantii acestui sector problematic, agentii trebuind, astfel, sa adopte o etica imobiliara foarte bine definita.

In ciuda faptului ca discutiile nu au dus la actiuni concrete, nivelul acestora nedepasind inca tatonarile incipiente, atitudinea exprimata de organizatori si preluata de participanti este de bun augur.

Echipa BLITZ Imobiliare a fost, asa cum era de asteptat, prezenta la acest eveniment salutar. Asteptam cu interes urmatoarele intalniri in speranta ca discutiile vor trece de stadiul pur teoretic si vor deveni pietre de hotar ale unei evolutii pe care o asteptam de foarte multi ani.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *