Centrul comercial al Clujului in continua schimbare. Vezi ce mutari au loc in aceasta perioada!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Diverta se redefineste intr-un spatiu nou, o alta librarie ii ia locul, Continentalul si-a gasit in sfarsit cumparator, aparthotel in Piata Muzeului, centru Clujului se afla intr-o continua transformare.

“Piata spatiilor comerciale este una dintre cele mai efervescente si surprinzatoare segmente ale pietei imobiliare. Se incheie tranzactii imobiliare intr-un ritm sustinut, imaginea comerciala a centrului orasului schimbandu-se in permanenta. In momentul de fata, ne aflam in diferite faze ale procesului de intermediere cu mai multi clienti importanti, atat din Cluj, cat si clienti externi. Vom asista in viitorul apropiat la inaugurari de noi spatii comerciale, fie relocari ale unor clienti care deja opereaza pe piata clujeana, fie clienti care acum “ataca” piata Clujului pentru prima oara”, au declarat pentru Ziua de Cluj reprezentantii Blitz Imobiliare.

Libraria Diverta ocupa din 1 octombrie spatiul fostului restaurant Hubertus de pe B-dul 21 Decembrie 1918.

“Este cu adevarat un proiect de amploare si suntem mandri ca am avut posibilitatea sa participam activ la ceea ce va deveni cu siguranta un loc de referinta pentru iubitorii clujeni de carte. Am ales pentru Noua Diverta un spatiu deosebit, un spatiu cunoscut si recunoscut, situat in centrul istoric al orasului pe una din cele mai active artere de circulatie(…) Diverta este un brand care a inteles nevoile publicului si a hotarat sa faca acest pas pe care noi il consideram curajos si totodata necesar in conditiile actuale de piata si suntem convinsi ca noul proiect va fi pe placul clujenilor”, au transmis reprezentantii Blitz Imobiliare, compania care a intermediat aceasta tranzactie.

In spatiu ramas liber in Piata Unirii va functiona o librarie din cadrul grupului Librarium. Alte mutari importante pe piata spatiilor comerciale care au avut loc in aceasta perioada: un nou restaurant in spatiul Boema de pe strada Iuliu Maniu, Hotelul Continental va intra intr-un proces intens de renovare dupa ce oferta afaceristului clujean Ioan Bene a fost acceptata, un aparthotel va fi construit pe strada Paul Chinezu din zona Pietei Muzeului.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *