Cele mai scumpe zone din București: Kiseleff Aviatorilor rămâne cea mai scumpă zonă din București

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Potrivit specialiÈ™tilor imobiliari, pe primul trimestru al anului 2021, pe prima poziÈ›ie a clasamentului imobiliar din BucureÈ™ti se situează zona Kiseleff Aviatorilor. 

Astfel, clasamentul cartierelor bucureÈ™tene cu cele mai scumpe apartamente, format din aceleaÈ™i zone exclusiviste din nordul È™i centrul Capitalei arată astfel: 

Locul 1 – Kiseleff – Aviatorilor

Pe primul loc în top se situează, la fel ca în cele trei luni anterioare, zona Kiseleff – Aviatorilor cu un preț de 2.810 euro pe metru pătrat util.

Aviatorilor este un cartier cu multă verdeaţă, datorită parcurilor Kiseleff şi Bordei și este un cartier fără blocuri comuniste, pieţe sau magazine. Aici se află trei licee aflate în topul primelor 10 din Bucureşti și biserica romano-catolică Sacre Coeur, construită în anul 1930.

Cartierul dispune de toate utilităţile necesare È™i o infrastructură rutieră foarte bună. Locuitorii din zonă au la dispoziÅ£ie staÅ£iile de metrou Aviatorilor ÅŸi PiaÅ£a Victoriei, dar ÅŸi linia de metrou uÅŸor 41, plus o mulÅ£ime de autobuze ÅŸi microbuze.  

În zonă se află policlinici private, pub-uri şi restaurante de elită, showroom-uri de maşini de lux.

Din Aviatorilor se poate ajunge în cel mai scurt timp oriunde în BucureÅŸti, datorită bulevardelor largi care leagă zona de centru ÅŸi de ieÅŸirile din oraÅŸ. 

Vezi apartamente È™i penthouse-uri luxoase din portofoliul de oferte Blitz în zonele Kiseleff È™i Aviatorilor cu preÈ›uri pornind de la 250.000 Euro pentru un apartament cu 2 camere, situate la 2 minute de Parcul Herăstrău È™i la 2 minute de staÈ›ia de metrou Aviatorilor. 

Locul 2 – Herăstrău – Nordului

Locul secund îl ocupă zona Herăstrău – Nordului – unde preÈ›urile s-au majorat până la 2.730 de euro pe metru pătrat. 

Avantajul principal al cartierului este parcul Herastrau, o zona verde de o frumusete aparte. Pe lângă spațiile verzi îngrijite, acesta găzduiește terenuri de sport și agrement, restaurante, cafenele si terase exclusiviste. Tot aici găsești și unele dintre cele mai bune restaurante din oraș. În zona de Nord a Capitalei se află cele mai bine cotate grădinițe și școli internaționale, precum și clinici medicale și spitale de renume.

Cartierul este unul liniÈ™tit È™i sigur, preferat de expaÈ›i È™i diplomaÈ›i. AchiziÈ›ia unui apartament în zona Herastrau  este o investitie imobiliara profitabila.

Vezi ofertele Blitz din zona Herăstrău – Nordului, unde preÈ›urile la apartamentele încep de la 127.000 Euro. 

Locul 3 DorobanÈ›i – Floreasca

Pe locul al treilea se află  DorobanÈ›i – Floreasca cu un preÈ› mediu de 2.280 de euro pe metru pătrat.

Calea DorobanÈ›i este una dintre cele mai vechi străzi din BucureÈ™ti. Cartierul  este renumit pentru casele foarte bine conservate ÅŸi restaurate, pentru restaurantele È™i cafenelele selecte, ÅŸi magazinele de lux. ÃŽn acest cartier se afla reÅŸedinÅ£ele corpului diplomatic È™i locuinÅ£e foarte căutate pe piaÅ£a imobiliară, datorită gradului înalt de confort.

Blitz vă propune câteva proprietăți în Dorobanți-Floreasca cum ar fi o garsonieră de 27 mp cu curte și loc de parcare la 47.500 euro sau un apartament cu 2 camere de 40 mp de 76.500 Euro la 12 min de stația de metrou Ștefan cel Mare.

 

Locul 4 – AviaÈ›iei

Cartierul AviaÈ›iei se situează pe locul 4 cu un preÈ› mediu de zonă de 2.180 de euro pe metru pătrat. 

Cartierul Aviației este un mic cartier situat din nord-estul Bucureștiului construit după 1980. Înainte de 1980, în această zonă existau numai case, care au fost dărâmate pentru a face loc blocurilor. Nicolae Ceaușescu dorea ca în acest cartier să locuiască personal din cadrul armatei, poliției și aviației.

Imediat după criza imobiliară din 2008, cartierul a atras atenÈ›ia dezvoltatorilor imobiliari, prin urmare aici au apărut numeroase proiecte de birouri, primul mall destinat corporatiÈ™tilor – Promenada, dar È™i noi hoteluri, È™coli private sau spitale. 

Astăzi, aici este cartierul de afaceri al BucureÈ™tiului, iar zona oferă unele dintre cele mai bune randamente investiÈ›ionale imobiliare. 

Aici poÈ›i viziona apartamente situate la 5 minute de Metrou Pipera, cu terasă de 26 mp È™i loc de parcare inclus de la 110.00 euro. 

Locul 5 – Dacia

Zona Dacia – Eminescu se menÈ›ine pe locul al cincilea în clasament, cu o medie de 1.980 de euro pe metru pătrat.

Bulevardul Dacia este una dintre cele mai vechi È™i importante artere bucurestene, situată chiar în centrul oraÈ™ului. Se întinde de la PiaÈ›a Romană până la Calea Mosilor. 

Acesta este ultimul bulevard proiectat înainte de Primul Război Mondial È™i este recunoscut pentru casele de lux pe care le găseÈ™ti de-a lungul său, precum È™i foarte multe imobile istorice conservate È™i restaurate. 

Pe site-ul Blitz poÈ›i găsi ofertele Blitz din cartierul Dacia: garsoniere la 5 minute de Metrou Romană (47.000 Euro) sau apartamente cochete cu 3 camere mobilat È™i utilat lux în Dacia (228.000 Euro). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *