Cele mai scumpe locuinte vandute in ultimul an

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cei de la publicatia Gandul au realizat un mic top al celor mai scumpe locuinte achizitionate in ultimul an.

Se pare ca pentru o vila din zona Calarasi s-a cerut suma de 1,5 milioane de dolari. Insa, conform declaratiei lui Victor Zaharia, managing partner la Coldwell Banker Opera, compania care a intermedia tranzactia, clientul care s-a ales cu faimoasa vila a facut aceasta miscare in scopuri investitionale. Cu alte cuvinte, proprietatea va fi cel mai probabil inchiriata.

Acelasi Zaharia Stancu a mai spus ca piata imobilelor de lux a scazut cu 15% in ultimul an, insa, avand in vedere ca intreaga piata imobiliare da semne ca-si revine in simtiri, locuintele scumpe si foarte scumpe vor reintra si ele puternic in circuitul imobiliar.

Cel mai scump apartament vandut in ultimul an a costat aproximativ 300.000 de euro. Iata pretul maxim al unei astfel de locuinte dintr-un imobil nou. E de notat faptul ca apartamentul cu pricina il gasim in cartierul Titan.

In ceea ce priveste apartamentele din cladirile vechi, un client a cumparat o locuinta prin reteaua de agentii Century 21 cu suma de 113.000 de euro. Pentru a nu lasa loc de speculatii inutile, suntem de asemenea informati ca apartamentul cu pricina este de 3 camere si se afla in zona Piata Muncii-Decebal.

Aceste informatii livrate via Gandul confirma opiniile celor de la Be Igloo, care ne-au anuntat acum cateva zile ca piata imobiliara este in continua crestere. Se pare ca numarul celor care vor sa achizitioneze locuinte in scopuri investitionale s-a dublat in ultimul an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *