Cel mai exclusivist cartier din lume!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ansamblul imobiliar One Hyde Park din Londra este, probabil cel mai scump si cu siguranta cel mai exclusivist din lume. Atat de exclusivist incat nu locuieste nimeni in el desi marea majoritate a apartamentelor sunt vandute, conform declaratiilor dezvoltatorului imobiliar. Din cele 86 de apartamente de lux, 62 sunt vandute, iar preturile sunt cuprinse intre 3,6 si 136 milioane de lire sterline! Constructia ansamblului a inceput in urma cu 4 ani si a fost finalizata anul trecut, iar pe langa locuinte, mai cuprinde o sala de cinema, o sala de sport, piscina, saune, crama de vinuri, etc.

Cine sunt locatarii ansamblului?
Intrebarea cea mai fireasca este: cine locuieste in One Hyde Park? Pentru ca senzatia pe care o ai aflandu-te in zona este aceea ca locul este parasit iar toate sistemele de securitate de ultima generatie(ferestre blindate sau recunoasterea irisului in lift) par inutile, daca nu chiar ridicole.
Conform datelor culese de ziaristii de la Daily Mail, doar 4 apartamente sunt inregistrate la Fisc pentru plata impozitelor, iar unul dintre proprietari este Mohammed Saud Sultan Al Qasimi din Emiratele Arabe Unite.
Intervievat de ziaristi, unul din agentii de paza ai ansamblului imobiliar a declarat ca: “oamenii astia nu sunt ca mine si ca tine. Multi dintre ei locuiesc in alte colturi ale lumii si stau in Londra doar cateva zile pe an”.
Interesant de stiut este faptul ca si costurile de intretinere pentru o astfel de proprietate sunt uriase. De exemplu numai impozitul pentru un apartament poate ajunge la fabuloasa suma de 350.000 de lire sterline pe an!

Sursa: imopedia.ro

Echipa BLITZ Imobiliare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *