Ce opțiuni au cei care doresc să achiziționeze un teren pe lângă București? 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
terenuri construcții București

Dacă vrei să să achiziționezi un teren pe lângă București, fie că intenționezi să-ți construiești o locuință personală, fie vrei să pui bazele unei afaceri, ai numeroase opțiuni. Așadar, care sunt cele mai bune locuri pentru a investi într-un teren, din apropierea Bucureștiului? Să aruncăm o privire!

Cele mai atractive cartiere limitrofe ale BucureÈ™tiului sunt desigur zonele Otopeni, Pipera È™i Băneasa. ÃŽn Băneasa preÈ›urile terenurilor ajung la 75-90 € pe metru pătrat, iar preÈ›ul pentru un metru pătrat de teren în zonele Erou Iancu Nicolae sau Băneasa se află între 85 € È™i 100 €. 

Cum mergem mai departe de București de-a lungul drumului care face legătura cu Ploiești, prețurile scad treptat, dar rămân în continuare competitive. Potrivit specialiștilor în imobiliare Blitz, acestea sunt de 60 € în zona Otopeni și 50 € în zona Pipera

Ce avantaje ai dacă investeÈ™ti în aceste terenuri? 

Zonele din nordul BucureÈ™tiului se bucură de popularitatea cumpărătorilor de case sau a chiriaÈ™ilor È™i aici există o activitate economică prolifică, înlesnită de legături facile de transport, precum È™i de multiple spaÈ›ii de birouri concentrate în zona de Nord a BucureÈ™tiului. 

După achiziÈ›ia terenului trebuie să iei în calcul preÈ›ul construirii unei case poate ajunge până la 500 € pe metru pătrat. La toate acestea, adaugă taxele de autorizare, planurile arhitecturale, precum È™i branÈ™area la utilități. AÈ™adar de ce să cumperi lângă BucureÈ™ti? 

BucureÈ™tiul este un oraÈ™ ce se află într-o continuă evoluÈ›ie, ceea ce înseamnă că zona metropolitană se extinde treptat, acoperind zonele care erau considerate cu puÈ›in timp în urmă zone în afara oraÈ™ului. BucureÈ™tiul a cunoscut în ultimele două decenii o dezvoltare rapidă a construcÈ›iilor rezidenÈ›iale la periferii. Doar în anul trecut, s-au livrat un număr record de construcÈ›ii noi – peste 10.000 de unități locative, conform datelor obÈ›inute de la Institutul NaÈ›ional de Statistică.

Blitz îți prezintă câteva oferte de terenuri în cele mai populare zone exterioare din București:

Baneasa:

Teren de vanzare Baneasa – 71047TV | BLITZ Bucuresti

Otopeni:

Teren de vanzare Otopeni – 68720TV | BLITZ Bucuresti

Teren de vanzare Otopeni – 61695TV | BLITZ Bucuresti

Pipera:

Teren de vanzare Pipera – 71616TV | BLITZ Bucuresti

Teren de vanzare Pipera – 70662TV | BLITZ Bucuresti

Pentru mai multe oferte de terenuri din BucureÈ™ti È™i împrejurimi, contactează un agent Blitz pentru a nu rata oportunitățile noi apărute! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *