Ce ne pregateste Targul National Imobiliar

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

V-am informat, intr-un articol precedent, ca piata imobiliara din Romania se sincronizeaza, incet dar sigur, cu orientarile de factura ecologica predominante in mediile internationale. Chiar daca miscarea este incipienta, proiectele eco locale fiind inca putine la numar, simplul fapt ca dezvoltatorii romani asimileaza trendurile occidentale este de foarte bun augur.

In aceasta ordine de idei, suntem informati, via Bloombiz.ro, ca Targul National Imobiliar, care va avea loc in perioada 26-29 mai, va avea ca „tematica imobiliara” tocmai aceasta orientare de factura ecologica. Se vor lansa, astfel, cele mai inovative concepte de constructii eco, si, mai mult decat atat, se vor promova solutiile alternative de energie pentru uz casnic si a sistemelor de filtrare si purificare a aerului si apei din locuinte.

Intr-o cu totul alta ordine de idei, Targul National Imobiliar va propune vizitatorilor o paleta variata de ansambluri imobiliare. Ca totul sa fie complex si complet, evenimentul va putea fi si un spatiu tranzactional, avand in vedere ca dezvoltatorii de toate facturile si-au exprimat intentia de a propune vizitatorilor o serie de oportunitati altfel foarte dificil de descoperit pe o piata atat de diversa si de dinamica. Intentia organizatorilor este, cu alte cuvinte, cea de a crea o piata de desfacere imobiliara, facilitand potentialilor clienti o gestionare mai eficienta a ofertelor din acest sector.

“La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business (B2B) si Business-to-Consumer (B2C), avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprize, premii si cadouri”, a declarat Adrian BERCEA- Director General BDOBC, organizatorul evenimentului.

Targul National Imobiliar se adreseaza, in ultima instanta, nu doar companiilor din domeniul imobiliar, cat si celor din domeniile constructii si financiar-bancar.

Aceasta a 8-a editie a evenimentului, intitulata „CASA TA si TOTUL PENTRU EA”, va fi, daca e sa creditam declaratiile organizatorilor, mai mult decat ofertanta pentru cei interesati de domeniul imobiliar. Vor fi prezentate, in premiera, o serie de ansambluri rezidentiale, se vor organiza conferinte pe diverse teme de specialitate, si se va pune accentul, intens si insistent, pe sistemele ecologice de intretinere a locuintelor.

Targul National Imobiliar va avea loc in perioada 26-29 mai, la Sala Unirea, din cadrul Palatului Parlamentului.

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *