Cătălin Priscorniță a fost premiat printre primii zece din cei “100 Tineri Manageri de Top” din România

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cătălin Priscorniță, CEO-ul companiei Blitz, a fost premiat printre primii 10 din cei “100 Tineri Manageri de Top” din România, de către publicația Business Magazin la gala “Tineri Manageri de Top 2022”, organizată cu ocazia lansării catalogului cu același nume.

Publicația Business Magazin lansează anual catalogul ”100 TINERI MANAGERI DE TOP”, ajuns, în 2022, la a 16-a ediţie cu scopul de a promova tineri manageri și antreprenori care reprezintă, conform organizatorilor ”Pariul Business MAGAZIN pentru Liderii de mâine”. Catalogul include în fiecare an poveştile a 100 lideri tineri din business-urile locale ale celor mai importante companii din România. 

Numărul antreprenorilor și managerilor promovați de-a lungul timpului prin acest proiect a ajuns la 1.600. Iar unul din criteriile înscrierii în cursa lansată de Business Magazin este vârsta antreprenorului – de până în 40 de ani inclusiv și rolul de management în cadrul companiei. De asemenea, o condiție importantă este să nu fi apărut în edițiile anterioare ale catalogului. 

Poveștile celor 100 cei mai de succes manageri și antreprenori sunt povești despre realizări, provocări, ambiție, motivație, muncă și talent. Sunt povești curajoase pentru toți cei care caută inspirație în business și nu numai. 

Poți citi povestea lui Cătălin Priscorniță inclusă în Catalogul ”100 Tineri Manageri de Top” mai jos sau în catalogul Business Magazin

Cătălin Priscorniță: Mă motivează succesul și mă mobilizează eșecul! 

B.M. Ambiția sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

C.P. În orice domeniu – sport, antreprenoriat, vânzări, talentul aproape că nu contează. Ce contează este ambiția, perseverența și reziliența atunci când te confrunți cu momente dificile.

Există într-adevăr oameni care, e o zicală din popor, s-au născut talent și au murit speranțe. Cei care însă fac diferență sunt oamenii perseverenți și ambitioși. 

Cei talentați știu că sunt talentati, se bazează pe talentul lor, și nu-și mai susțin rezultatele prin muncă și perseverență. Nu la mare distanță în viață, talentul nu-i mai ajută, iar cei perseverenți le-o iau în față. 

B.M. Ce ți-ar plăcea să ai și nu deții în prezent?

Material am cam tot ce-mi doresc. Ce nu am, în schimb, este o companie care să fie sută la sută autonomă și care să funcționeze fără prezența mea. 

Îmi doresc să dezvolt o astfel de companie care să producă rezultate fără ca eu să fie necesar să intervin. Încă sunt într-un business dependent de locomotiva și energia mea, încă sunt cel care generează tracțiune în businessul meu.

B.M. În ce loc te simți cel mai fericit?

Nu există locuri în care să nu mă simt fericit. Fericirea e o stare și o emoție pe care o generăm noi înșine din interior, indiferent de contextul în care suntem, dacă știm să trăim în armonie. 

Sunt fericit acum alături de familia mea frumoasă, de soție și fetiță, pe o plajă însorită din Italia. Aceasta este o fericire plină.

În cateva zile voi fi fericit la birou după 2-3 intâlniri reusite în care voi genera  rezulte și progres. Mă voi simți poate mai puțin fericit decât alături de familie, dar și aceasta este o formă de fericire. 

Sau când fac un sport care-mi dă o stare de bine și orice altă activitate care  îmi aduce rezultatul dorit.

Nu un context te face fericit ci cum te raportezi la ceea ce faci. Dacă vrei să fii fericit, poți găsi fericirea oriunde te uiți în jurul tău, dacă știi să transformi oportunitățile în experiențe.

B.M. Care este cea mai realizare din viața ta de până acum?

Mă consider un om împlinit pe toate planurile. În plan personal, cea mai mare realizare este faptul ca am o familie – o soție și o fetiță frumoase. În plan financiar, am fost independent de mic și indiferent de context am obținut tot ce mi-am dorit și am fost mereu pe cont propriu.

În plan profesional, am un business de succes cu care dominăm piața din Cluj și de doi ani creștem în toată România.

Spiritual, am știut să-mi păstrez valorile în care am crezut de la bun început CAPETIS – curaj, adevăr, perseverență, entuziasm, transparență, inovație și smerenie. Indiferent de împrejurările de viață sau de provocări, nu le-am inlocuit, nu le-am modificat, nu le-am diminuat. Au fost mereu acolo.

B.M. Dacă ar fi să oferi un rating vieții tale de până acum, între 1 și 10, care ar fi acesta?

Răspunsul simplu și categoric este 10. Mi-am trăit viața la maxim și am făcut tot ce am vrut să fac. Nu regret nimic din ce am făcut și regret foarte puține lucruri din ce n-am făcut. Dar în general, am realizat tot ce mi-am propus. 

B.M.  Cine este mentorul tău?

Nu am un mentor anume. Există mai mulți oameni pe care-i urmăresc și pe care îi respect, de la care învăț multe lucruri bune, pe care le transpun în mine și mă oglindesc în ceea ce fac.

Cred însă că cel mai bun mentor al meu este versiunea mea mai bună de peste doi-trei ani, sau mai bine zis, proiecția despre cum vreau să fiu. Acea imagine proiectată din viitor mă face să vreau să devin mai bun decât sunt în prezent. 

B.M. Ce te motivează?

Ca pe toată lumea mă motivează succesul. Și ca pe atât de puțini, mă mobilizează eșecul. Mă bucur când ajung să știu că nu știu, ca apoi să știu că știu. Mă simt motivat mai ales de provocări și de limitele mele, care atunci când le depășesc, mă apropie de versiunea mea mai bună. 

B.M.  Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Cea mai mare provocare suntem noi înșine și modul în care ne raportăm la lucrurile din jurul nostru.

În contextul actual marcat de război, pandemie, inflație, resurse limitate și business-uri care se clatină, cel mai important este modul în care te uiți la tot acest context și cum reușești să ”transformi lămâile în limonadă”. 

Atunci când unii plâng, tu începe să vinzi batiste. Să vezi oportunitățile de creștere și dezvoltare te transformă într-un mare câștigător. 

Provocarea mea personală este să reușesc să-mi păstrez Steaua Nordului, directția, fără să mă las influențat de contextul nu tocmai liniștit și prielnic, și mai ales să știu să profit de oportunitățile pe care viața mi le scoate în cale.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *