Cat de ieftine sunt locuintele executate silit

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Unul dintre principalele motive pentru care potentialii cumparatori nu se inghesuie sa achizitioneze apartamente in aceasta perioada este pretul standard mult prea ridicat.

S-a vorbit intens si aparent inutil despre acest aspect al pietei imobiliare. Conform unuia dintre multele rapoarte efectuate recent, doar 13% dintre romani intentioneaza sa cumpere o locuinta in urmatoarele 12 luni.

In ciuda analizelor mai mult sau mai putin complexe ale diversilor experti ai sectorului imobiliar, adevarul este relativ simplu. Romanul nu dispune de capitalul necesar pentru cumpararea unei locuinte.

Nimic nu este, insa, pierdut.

Daca nu aveti suficienta putere de cumparare pentru a profita de ofertele de pe piata imobiliara, nu trebuie decat sa participati la o licitatie pentru vanzarea unei locuinte silite si aveti sansa unica de a achizitiona o garsoniera sau un apartament contra unui pret ridicol de modest.

Enational.ro ne informeaza ca cea mai ieftina gasoniera din tara a fost scoasa pe piata bunurilor executate silit cu 3200 de euro. Locuinta se gaseste in Lipova, judetul Arad, si are o suprafata utila de 30 mp.

la Braila, o locuinta ceva mai mica de doar 26,6 mp costa 10.000 de euro. Un alt chilipir gasim in Brasov: o garsoniera cu un pret de pornire de 12.000 de euro, banca neprezicand, din pacate, care-i este supratata utila.

In Slatina este scoasa la vanzare o garsoniera de 30 de mp, pretul de pornire fiind de 11.000 de euro. In sfarsit, in Ploiesti, gasim la aproape 18.000 de euro o garsoniera de 27 de mp.

Topul celor mai ieftine garsoniere din Bucuresti contine locuinte mai scumpe decat topul similar al celor din tara.

Astfel, cea mai ieftina garsoniera scoasa la vanzare se gaseste in sectorul 3, are 32 de mp si porneste de la aproape 24.300 de euro. In sectorul 6 gasim o garsoniera de 27 de mp pentru 24.700 de euro. Tot in sectorul 6 dar la 31.000 de euro gasim o garsoniera de 35 de mp.

Cea mai scumpa garsoniera din topul celor mai ieftine se gaseste in sectorul 2, are 33 de mp si are un pret de pornire de 33.000 euro.

In acest moment, de la executari silite va puteti cumpara si unitati de cazare, hoteluri, moteluri ori pensiuni la preturi relativ modice.

Astfel, Cabana Capriorul din Semenic, Caras-Severin costa aproape 100.000 de euro, iar Popasul Turistic Zimbrul din Hateg este chiar mai ieftin pretul lui plecand de la 60.000 de euro. 300.000 de euro costa un minihotel cu 16 camere pe malul marii, in Eforie Nord, in timp ce Pensiunea Hora de trei stele din Poiana Brasov are un pret de pornire de aproape 700.000 de euro.

Sursa: Enational.ro

Echipa BLITZ Imobiliare – moderator Georgian Sas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *