Cât costă apartamentele din Dubai și ce facilități oferă

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dubai este o piață imobiliară atractivă și deschisă investitorilor străini. Aici găsești de la apartamente foarte spațioase la apartamente de lux și penthouse-uri ultramoderne, cu facilități de top și cele mai fabuloase vederi panoramice asupra orașului și plajelor din jurul orașului.

La pachet cu proprietățile foarte spaÈ›ioase, ai facilități de agrement comune, cum ar fi: terenuri de tenis, piscine È™i săli de sport, SPA, parcuri, valet parking, cleaning service, concierge, security, locuri de parcare incluse în preÈ›ul unității. 

Avantajul este că nu există taxe sau impozite pe active, dividende, venituri și salarii, redevențe sau chirii, iar prețurile la apartamente pornesc în mare de la 1.800 Euro/mp (dar în portofoliul de oferte Blitz avem și oferte cu prețuri mai mici).

Ce trebuie să È™tii însă înainte de a alege să investeÈ™ti în proprietățile din Dubai? 

Sunt câteva aspecte de luat în calcul. La achiziția unei proprietăți în Dubai vei plăti o taxă către Autoritatea Funciară în valoare de maximum 1,5% din prețul de achizitie în momentul incheierii tranzactiei.

După achiziÈ›ia proprietății vei mai avea de achitat pentru mentenanÈ›a proprietății, care se calculează pe suprafaÈ›a utilă È™i care, pentru un studio sau un apartament cu un dormitor, poate să ajungă la 1.800 Euro/an. Vezi aici exemple de Service Fee în diverse zone rezidenÈ›iale din Dubai. 

Cum îți recuperezi investiÈ›ia? 

Colaborând cu o companie de property management îți poÈ›i recupera investiÈ›ia în aproximativ 6-8 ani, la un randament de 12 È™i 16%, din chirii realizate pe termen scurt È™i mediu în regim hotelier, sau de 7-8% la sută pentru închirieri pe termen lung.  

De asemenea, poÈ›i revinde proprietatea oricând, după ce ai achitat 30% din valoarea ei. ÃŽn Dubai găseÈ™ti proprietăți off-plan, precum È™i apartamente finisate la prima vânzare È™i apartamente la a doua vânzare pe piaÈ›a secundară. 

Proprietăți Off-plan 

Proprietățile Off Plan sunt proprietăți aflate într-un stadiu incipient de construcție. Investițiile în astfel de proprietăți sunt garantate de stat arab, în sensul că dezvoltatorii își primesc banii din escrow, abia după finalizarea proiectului.

Iar cei care cumpără astfel de proprietăți Off Plan beneficiază de reduceri de preț substanțiale, ceea ce le asigură o rentabilitate financiară ridicată.

Proprietățile Off plan sunt considerate a fi atractive atunci când au o infrastructură dezvoltată în imediata vecinătate, cum ar fi instituții de învățământ sau drumuri expres, fie deja construite, fie în curs de construcție în următorii câțiva ani.

Planurile de plată pentru astfel de proprietăți pot fi de până în 5 ani È™i presupun rate la dezvoltator cu dobândă zero sau plată prin cash sau credit. Vezi aici proprietățile off-plan în construcÈ›ie cu termen de finalizare în 2022-2025 din portofoliul Blitz. PreÈ›urile pornesc de la 2.300 de Euro/mp. 

Apartamente noi finisate È™i proprietăți pe PiaÈ›a Secundară 

Ca opțiuni de investiție ai și multe apartamente finalizate la prima vânzare și apartamente care au făcut deja obiectul unei tranzacții. În Dubai poți revinde o proprietate după ce ai achitat minim 30% din prețul proprietății.

PreÈ›urile acestora diferă în funcÈ›ie de zona de amplasare È™i facilitățile din zonă È™i mai ales de priveliÈ™tea pe care o oferă – spre mare È™i plajă, Burj Khalifa, sau în vecinătatea unei artere importante de transport (ex. Sheikh Zayed Rd – cel mai lung drum din Emiratele Unite). 

Contactează-ne și îți vom arăta proprietăți de vânzare în Dubai în limitele tale de buget cu toate detaliile pe care trebuie să le cunoști pentru a lua o decizie. Vom face împreună o analiză a profilului tău de investitor și în funcție de obiectivele tale pe termen scurt și lung vom găsi proprietatea care să se potrivească perfect cu profilul tău.

Pentru proprietăți Off-Plan (proiecte noi la dezvoltatori în construcție) îți putem oferi schite și planuri cu fazele proiectului. Pentru proprietăți finisate vom organiza în plus vizite virtuale la locație.

După ce te hotărăști, analizăm paÈ™ii necesari ca planul să devină realitate. Oferim consultanță financiară pentru obÈ›inerea de finanțări de pe piaÈ›a bancară din România sau Dubai. 

Vezi mai jos câteva proprietăți care au prețul pe metru pătrat comparabil cu prețurile pornind de la 1.800 Euro/mp. Vezi și alte oferte AICI. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *