Casele de vacanţă, vilele şi bungalourile de închiriat integral la mare căutare pe timp de pandemie

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!
case de vacanta

În sezonul de vacanțe 2021, românii și-au redescoperit țara și s-au reorientat spre altfel de facilități turistice decât cele oferite de turismul de masă, și anume spre case de vacanță, vile și bungalouri de închiriat integral

Aceste tipuri de unități de cazare sunt localizate direct în natura și oferă tot confortul unei locuințe moderne, oferind în plus independență și senzația de libertate. 

Trendul căsuțelor de vacanță în natură de închiriat integral este foarte dezvoltat în Franța și în multe alte state europe, precum și SUA. Această modă a prins și în România, iar companii care dezvoltă astfel de rețele de unități de cazare au avut o cerere triplă față de 2019 la căsuțe din lemn tocmai pentru care oferă liniște, siguranță, confort, libertate și distanțare socială. 

La mare căutare au fost KUB-urile  care sunt niște mini-proprietăți dotate cu toate cele necesare confortului mult dorit într-o vacanță, și în plus un grătar, un foișor, precum și un loc de întâlnire cu prietenii, și spații de joacă pentru copii. 

Numele acestor KUB-uri vine de la forma geometrică a acestor case din lemn ce se constituie într-o întreagă rețea națională de KUB-uri integrate în circuit turistic. Găsești astfel de căsuțe în Munții Apuseni, Bran-Moeciu, Bucovina, Băile Felix, Râșnov și Bacău. 

Dacă vrei să investești într-o unitate turistică, și vrei să-ți integrezi casa de vacanță într-un circuit turistic care are deja o clientelă formată, ești binevenit să te alături rețelei de KUB-uri. 

Tot de ce ai nevoie este un teren de minim 2.000 de mp într-o zonă turistica sau oraș turistic, precum și de surse de finanțare proprii sau bancare de aproximativ 50.000 euro pentru investiții într-o căsuță gata construită sau pentru construcția unui KUB nou.

Potrivit reprezentanților acestei rețele turistice, nivelul cererii pentru astfel de căsuțe a fost pe un trend crescător în 2021, triplându-se în 2020, comparativ cu 2019, odată cu restricțiile sanitare când nevoia de căsuțe autonome care să ofere siguranta, confort și libertate, precum și distanțare socială a devenit o cerință la ordinea zilei. 

Cererea de căsuțe de vacanțe autonome a venit în principal de la familii numeroase sau grupuri de prieteni, proveniți în special din marile aglomerări urbane, precum Bucuresti-Ilfov, Constanța și Cluj, care își doresc sa petreacă timp de calitate împreună, apreciază natura și intimitatea oferite de casele de vacanță.

Profită de această oportunitate a momentului, și investește într-o căsuță de tip KUB care îți poate aduce o vacanță în mijlocul naturii pentru tine și familia ta, dar și pentru numeroșii clienți pe care îi poți aduce în KUB-ul tău. 

Vezi ofertele de terenuri din zone turistice sau orașe turistice din portofoliul Blitz – Brașov, sau Sibiu și, de ce nu, localitățile limitrofe din Cluj sau Iași. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *