Casa lui Johnny Depp: o locuinta in valoare de 17.5 milioane $

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Unii vand, altii cumpara, actorii de la Hollywood par sa nu se plictiseasca niciodata. Johnny Depp, ca multi alti colegi de breasla din patria filmului, „colectioneaza case”. Si nu orice case, ci resedinte impresionante precum locuinta din Nashville, Tennessee, in valoare de 17.5 milioane $.

Tinand cont de succesul international de care se bucura si de averea stransa de-a lungul anilor, actorul american si-ar permite cate o locuinta pe fiecare continent. In general, resedintele starurilor de la Hollywood reprezinta proiectia in realitate a tot ceea ce defineste luxul, extravaganta, opulenta, etc. Insa, pentru noi conteaza foarte mult un alt aspect, si anume bunul gust.

Astfel, putem spune ca Johnny Depp nu ne-a dezamagit cu alegerea sa, chiar daca pe multi dintre noi o amenajare de acest gen ne-ar coplesi. Desi nu cunoastem numarul exact al camerelor, cei 1700 mp ne ajuta sa ne facem o idee despre cat de grandioasa este locuinta.

Resedinta se bucura de interioare spatioase, decorate in stil neoclasic, cu ferestre ample, piese de mobilier si accesorii alese cu grija pentru a obtine o amenajare somptuoasa. Cum era de asteptat, sala de cinema nu lipseste nici in acest caz, aceasta fiind singura abordare moderna din locuinta. De asemenea, terasa este putin mai „relaxata”, fiind decorata intr-un stil clasic, „curat”, si avand o superba panorama catre gradina sau curtea interioara. Un alt „detaliu” fara de care proprietatea ar fi fost incompleta este piscina, in jurul careia se afla o multime de spatii de relaxare si multa verdeata.

Uitandu-ne la fotografiile de mai jos putem exclama: ” o casa, ca in filme”!

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *