Casa lui Dracula de vanzare!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cladirea in care a fost ecranizat romanul “Dracula” al lui Bram Stoker a fost scoasa la vanzare. Este vorba despre conacul Oakley Court din Marea Britanie, care a fost listat saptamana trecuta, pretul nefiind inca dezvaluit.

Constructia dateaza din 1859 si, in cei peste o suta de ani de existenta,  a fost folosita ca resedinta privata, pentru ca in ultima perioada sa gazduiasca unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe Insula.

Stilul cladirii a recomandat-o dintotdeauna pentru productii artistice “negre”, ea fiind utilizata si pentru alte pelicule de groaza, cum ar fi: “ The Plague of the Zombies” sau “The Rocky Horror Picture Show”.

Conacul Oakley Court dispune de 118 camere si apartamente de lux, 12 sali de conferinte, piscina, terenuri de tenis, terenuri de golf, fiind situata in mijlocul unei gradini impunatoare de peste 140.000 de metri patrati.

Specialistii imobiliari britanici sunt de parere ca proprietatea ar putea fi tranzactionata intr-un timp relativ scurt, datorita reputatiei, incarcaturii istorice, dar si calitatii constructiei.

Sursa: www.business24.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *