Casa de 4,5 milioane de euro sau tranzactie imobiliara cu iz fotbalistic?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Interesul tot mai crescut pentru proprietatile londoneze, de care vorbeam si in articolele din zilele trecute, se pare ca nu e strain lumii “banoase” a fotbalului. Tehnicianul echipei Real Madrid si poate cel mai bun antrenor de fotbal din lume, portughezul Jose Mourinho a achizitionat recent o locuinta in Londra in valoare de 4,5 milioane de euro.

Locuinta este situata in cartierul londonez Kensington si a fost cumparata de la patronul echipei Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici. Desi in trecut, Mourinho a locuit in aceasta casa, timp de 2 ani cat a fost antrenor la Chelsea, se pare ca achizitia are doar o motivatie investitionala.

Antrenorul, contrar speculatiilor presei britanice, nu doreste sa revina in capitala Angliei, el fiind sub contract cu Real Madrid. Zvonurile si pariurile specifice englezilor, insa au pornit si se vorbeste chiar despre o oferta de 15 milioane de euro anual pe care Mourinho ar fi cerut-o lui Abramovici. Sa fie locuinta proaspat achizitionata avansul pentru incheierea afacerii?

Sursa: www.imopedia.ro

Echipa Blitz Imobiliare, moderator Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *