Care sunt tendintele anului 2014 in amenajari?

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Ne asteapta, spun specialistii in design interior, un an 2014 al experimentelor, al culorilor indraznete si al unor stiluri noi in amenajari interioare. Dupa ce 2013 a venit cu suficente surprize in acest domeniu, credeam ca va urma o perioada mai “linistita” insa, cu siguranta, nu vom avea parte de o pauza de idei si de incercari.

Care sunt tendintele anului 2014 in amenajari?In primul rand culorile anului pentru ca, asa cum ne-au obisnuit, expertii ne-au pregatit un an electrizant. Anul 2014 va fi dominat de culori puternice, regele fiind albastrul “electric” de Facebook in combinatii nemai intalnite pana acum, cu alte tonuri care ne vor lua ochii: galbenul, portocaliul, turcoazul sau verdele-masliniu, vor completa paleta cromatica. Nici tonurile de gri sau de rosu-rubiniu nu vor lipsi din arsenalul designerilor.

In ceea ce priveste obiectele de mobilier, accentele vor fi puse pe confort si functionalitate. Astfel, din livingurile anului 2014 nu vor lipsi fotoliile sau scaunele supradimensionate, canapelele confortabile sau mesele mari si practice. Lemnul masiv si pielea naturala vor fi doua dintre materialele cele mai utilizate.

Si obiectele de decor vor urma linia trasata de mobilier, de preferat fiind acele obiecte care ies in evidenta prin generozitatea formelor sau materialul din care sunt confectionate. Pentru corpurile de iluminat, obiectele sanitare, rame foto sau alte mici obiecte de mobilier, specialistii recomanda cuprul- metalul favorit al anului 2014.

Noul an va fi un an al contrastelor si in privinta imprimeurilor folosite pe pereti, perdele, covoare sau tapeturi. Vom asista astfel la o mare varietate de imprimeuri, de la cele rustice pana la cele geometrice.

Avem optiuni, acesta este mesajul pe care designerii ni-l transmit la inceput de an.

Sursa: www.business24.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *