Canapele pentru livinguri spatioase

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Chiar si in cazul unui living extrem de minimalist, canapeaua nu poate lipsi. Ea este piesa centrala din interior si deserveste multor scopuri.

Alegerea canapelei depinde de multe aspecte, plecand de la stilul de amenajare al livingului, materiale, design, pana la stil personal, buget si, cel mai important, spatiul disponibil. Degeaba exista colectii frumoase de canapele, daca acestea v-ar ocupa toata camera sau efectiv nu ar avea loc. De aceea, trebuie sa va orientati foarte bine inainte de a achizitiona o canapea.

Insa, nici atunci cand spatiul nu reprezinta o problema, alegerea canapelei nu este foarte usor de realizat, in sensul ca exista o multime de modele. Daca ar fi sa aleg o canapea pentru un living spatios, aceasta ar trebui sa fie confectionata din materiale de inalta calitate care nu doar sa mi ofere confortul absolut, ci sa aiba o durata de viata prelungita.

De asemenea, as alege un model „incapator”, sub forma de „L” sau o canapea modulara pe care sa o pot „aranja” dupa propria dispozitie sau necesitate. Astfel, o seara cu prietenii pe o canapea precum cea din imagini va fi una foarte relaxanta.

Designul si culoarea sunt la fel de importante, ele fiind primele care vin in contact cu pivirea invitatilor, inaintea calitatii materialelor sau al oricarui alt criteriu. In functie de stilul de amenajare a livingului, puteti alege un model minimalist cu un design nonconformist sau o canapea clasica de inspiratie frantuzeasca.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare - Agentie Imobiliara Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *