Bucura-te de culorile toamnei chiar la tine acasa!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Toamna, un anotimp nu foarte prietenos, poate fi foarte inspiranta atunci cand vine vorba de amenajarile interioare, in special prin paleta sa cromatica.

Bucura-te de culorile toamnei chiar la tine in casa!Culorile toamnei, cum ar fi rosu burgund, orange, ruginiu, nuante de pamant, bej, ocru, galben, se impletesc armonios intre ele si de aceea este extrem de facil sa le combini intr-un decor inspirant. Exista totusi riscul de a incarca atmosfera printr-o alegere nefericita de combinatii de culoare sau de decoratiuni. Iti oferim mai jos cateva sfaturi utile si o galerie foto care cu siguranta iti va fi pe plac si-ti va aduce frumusetea toamnei in suflet si, mai apoi, in casa.

Alege pentru pereti culori neutre, care sa nu capteze intreaga atentie a privitorului. Nuante de crem sau de bej pot insemna doua dintre cele mai fericite alegeri.

Nici mobilierul nu trebuie sa fie agresiv din punct de vedere cromatic. Pastreaza contrastul pentru obiectele de decor nu pentru piesele mari de mobilier, cum ar fi dulapurile sau canapeaua. Altfel risti sa incarci atmosfera mai mult decat iti este permis si sa te simti sufocat in propria casa.

Asa cum ti-am spus mai sus, accesoriile fac diferenta. Aici nu exista limite in ceea ce priveste culorile. Din contra, cu cat acestea vor fi mai puternice, cu atat vor pune mai bine in valoare amenajarea ta de toamna. Farfurii in nuante de portocaliu, vaze de flori colorate, pahare in nuante de verde inchis, lumanari parfumate, impletituri si alte decoruri de sezon sunt cateva dintre cele mai inspirate alegeri.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *