BLITZ se extinde în Suceava cu un nou birou

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

BLITZ, compania imobiliară cu capital integral românesc își extinde rețeaua cu 5 birouri noi – Suceava și Târgoviște, Târgu Neamț, Pitești și Alba Iulia.

În 2022, BLITZ și-a propus să se extindă și în orașele mici, după ce, în 2021, s-a extins în marile centre comerciale din România, pentru a deservi mai bine cererea din orașele cu o populație mai mică de 200.000 de locuitori. 

Suceava, localitatea din nordul Moldovei, cu peste 100.000 de locuitori, are potrivit site-ului numbeo.com, un cost al vieții cu 28,95% mai mic decât în București. Chiriile din Suceava sunt mai mici cu peste 43% comparativ cu București și respectiv cu 40% mai avantajoase decât în Cluj-Napoca. În același timp, puterea de cumpărare a locuitorilor din Suceava este cu doar 1,6% mai scăzută decât cea a clujenilor și cu 1,49% mai mică decât cea a bucureștenilor.  

Potrivit aceleiași surse, prețul mediu de închiriere a unui apartament în centrul orașului Suceava este de aprox. 237 Euro, iar la periferie prețul este în jur de 200 de Euro. Cât despre prețurile apartamentelor în centrul orașului acestea pornesc de la 1.127 Euro/mp, iar la periferie prețul apartamentelor se situează în jurul valorii de 935 Euro/mp. 

Pe această piață cu o putere de cumpărare comparabilă cu cea a clujenilor și cu prețuri mai accesibile cu peste 40%, Blitz și-a deschis în luna iulie un nou birou. Biroul BLITZ din Suceava va fi condus de către Marius Zugun, un sucevean în vârstă de 36 de ani, absolvent al facultății de Economie și Administrarea Afacerilor care are o experiență de peste 15 ani în vânzări. 

Marius Zugun este un om al rezultatelor. A lucrat în vânzări în diverse rețele de distribuție – Selgros, Pepsi, L’oreal și farmaciile Dona, ca agent de vânzări, dar și team leader și director zonal, unde a pornit de fiecare dată optimist și a obținut creșteri de peste 25% a vânzărilor zonale. 

Fiind un tip metodic și bine organizat, a realizat rapid potențialul imobiliarelor și atunci și-a îndreptat atenția către Blitz, o companie imobiliară în dezvoltare națională, care i-a întrecut așteptările. Spune că nu banii au fost motivația sa principală, deoarece câștiga destul de bine și în industria pharma. Accentul pus pe dezvoltare profesională, dar și personală, și programele de inducție și training, Blitz Camp, au fost motivul principal pentru care a făcut pasul spre Blitz

Imobiliare nu l-au fermecat imediat, pentru că a realizat cât de dificilă va fi perioada următoare până își va forma o echipă stabilă, însă i-au dat un restart energic. Acum își începe diminețile tonic și energic, cu un scop și o motivație renăscută, deoarece Blitz i-a redat entuziasmul și încrederea că poate face lucruri bune într-o ”altă manieră”

Având suportul deplin al companiei Blitz, în plin avânt și dezvoltare națională, Marius are încredere în reușita sa: ”și asta voi transmite clienților, încrederea în cine suntem, ce putem face pentru ei și cum îi putem ajuta să-și vândă mai repede proprietățile”. 

Piața imobiliară din Suceava necesită în opinia lui Marius o mai bună organizare și reglementare. 

Lansarea unui birou Blitz va seta un model de urmat în procesul tranzacțional, deoarece Blitz impune proceduri și reguli clare. Agenții Blitz Suceava vor tranzacționa doar în urma semnării unui contract de intermediere și vor oferi garanția rezultatului (plus alte beneficii – cardul de reduceri Blitz VIP, reduceri la următoarea tranzacție pe baza pachetelor). Aceste noi reguli vor produce cu siguranță schimbări benefice pe piața locală. Restul jucătorilor din piață vor fi nevoiți să se îmbarce și ei în trenul schimbărilor. 

Marius își așteaptă în noul său spațiu de birouri închiriate de 156 mp pe viitorii săi colegi, care nu trebuie să aibă neapărat experiență în vânzări, pentru că Blitz te învață tot ce trebuie să știi să performezi ca agent. Își dorește în schimb să întâlnească oameni pozitivi care să vina cu dorința de a face treabă bună.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *