BLITZ s-a extins cu alte 2 birouri și 6 francize noi în 7 orașe din România. Vezi HARTA agențiilor BLITZ  

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

53% dintre românii care au achiziționat o proprietate în ultimul an au lucrat cu un agent imobiliar. Deși există câteva mii de agenții imobiliare active în România, conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, există loc și pentru agenții noi, în special în orașele mai mici. 

Astfel, Blitz, analizând potențialul de piață din fiecare oraș mare și mediu, și-a mai extins rețeaua de agenții cu alte 2 birouri și 6 francize noi în 7 orașe ale României –  Bistrița (2 francize), Curtea de Argeș (franciză), Târgu Jiu (franciză), Brașov (franciză), Curtea de Argeș (franciză), Mioveni (franciză), Alba Iulia (birou), Ploiești (birou). 

Noile francize și birouri se alătură celor deschise în 2022 în Alba Iulia, Pitești și Suceava, Târgu Mureș, Târgoviște și Brașov, ajungând la un total de 19 birouri și 11 francize în 19 centre economice la nivel național. 

Până în 2025, BLITZ intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe de pe teritoriul României, prin atragerea unui număr de 2.500 de colaboratori imobiliari. 

În cele peste 30 de francize și birouri, activează peste 300 de agenți imobiliari activi.  

Motivele francizaților de a se alătura Blitz

Francizele Blitz sunt conduse de manageri cu experiență în investiții imobiliare, management și recrutări, și vin din multinaționale sau zona de antreprenoriat. Iată câteva dintre motivele acestora de a se alătura companiei Blitz:

Franciza Bistrița, Darius Salaci: 

A urmărit dezvoltarea Blitz din 2016 și a remarcat dezvoltarea fulminantă a Blitz-ului în România. I-a surâs ideea de a se alătura acestei companii încă de când a văzut potențialul imens de creștere. Apoi, apropiați din Blitz i-au povestit despre procesele și sistemul de suport Blitz și și-a dorit să se convingă pe cont propriu. 

Franciză Bistrița, Alin Bugnar

Înainte să se alăture ca francizat, a testat mai întâi sistemul Blitz ca broker în biroul din Florești și timp de 4 luni a făcut naveta Florești – Bistrița. S-a asigurat mai întâi că-i place cu adevărat ceea ce urma să facă și că schimbarea de la transporturi la imobiliare este una benefică pentru el. În imobiliare s-a regăsit în totalitate, deoarece îi place să comunice cu oameni și să fie mereu în mișcare.

Franciză Târgu Jiu, Janina Bain

Vine dintr-un mediu corporatist puternic procedurizat și rigid în ce privește potențialul de creștere. În Blitz s-a simțit ca într-o familie încă de la prima interacțiune. A spus da provocării pentru că aici a primit ghidare și răspunsuri cu empatie, sinceritate și transparență. Simte că acum își poate realiza vise mai vechi și că în Blitz se poate dezvolta plenar. 

Ce oferă noul model de franciză Blitz? 

Extinderea națională Blitz a luat avânt în ultima jumătate de an, fiind facilitată în special de modelul nou de franciză, precum și de discountul de 95 la sută aplicat la taxa de intrare în parteneriat. 

Noul contract pe care îl semnează francizații prevede mecanisme de colaborare mai adaptate nevoilor francizelor de creștere accelerată și acces la servicii de suport la cerere, în funcție de viteza dorită de dezvoltare a business-ului.

Noul model de franciză a fost preferat birourilor, deoarece garantează venituri mai mari, dar și un control mai bun al cheltuielilor și o transparență mai mare.

Pe lângă aceste facilități, toți cei care semnează un contract de franciză până la finele anului, au acces la serviciile și resursele rețelei Blitz la un preț redus cu 80%, iar garanția, uzuală pentru francize similare, la intrarea în parteneriat, este ZERO. 

Rețeaua Blitz a crescut de la an la an, iar ca rezultat financiar în 2021, și-a crescut cifra de vânzări de la 2,7 Mil. Euro, cât a fost în 2020, la  6,1 Mil. Euro. În 2022, Blitz a egalat cifra de afaceri obținută pe parcursul anului 2021 până la finele lunii august. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *