Blitz rămâne pe locul I în topul firmelor și câștigă alte trei premii

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

diploma

Începutul anului 2021 a fost marcat, printre altele, de o reușită importantă a agenției imobiliare Blitz, care s-a distins în topul firmelor din industrie, din punctul de vedere al dezvoltării și performanțelor, cu patru premii acordate de către listafirme.ro.

Mai mult decât atât, premiile câștigate sunt o reflexie a expertizei și valorilor brandului Blitz – o piatră de temelie în activitatea tuturor agenților și departamentelor din cadrul companiei.
De asemenea, aceste premii reprezintă un imbold de a continua procesele de dezvoltare și deservirea, cu profesionalism, nevoilor clienților noștri.

Premiile câștigate, conform bilanțului 2019

Locul I în Top Profit România 2020 – Topul pentru întreprinderi mici, județul Cluj
Locul I în Top Afaceri România 2020 – Top pentru județul Cluj
Cea mai mare firmă din județul Cluj – Industria Imobiliară
Locul III în Top Afaceri România 2020

Ca și perspective de viitor, ne propunem să ne urmărim obiectivele de dezvoltare și în alte orașe din România, de educare continuă a echipei, de inovare pe baza tehnologiei și de responsabilitate socială.

În cadrul Blitz, ne bucurăm de această reușită și suntem onorați să fim recunoscuți ca lideri pe piața imobiliară. Platforma Blitz pune la dispoziția ta informații relevante din piața imobiliară pentru a lua deciziile potrivite.

Contactează acum un specialist Blitz în imobiliare și fii cu un pas mai aproape de visul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *