Blitz lansează o nouă platforma educațională pentru toți cei care vor să exceleze în vânzări

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz va lansa în luna ianuarie 2023 noua sa platformă educațională în domeniului imobiliarelor, singura de acest fel din România. Platforma dedicată în principal brokerilor și managerilor Blitz, se va deschide pentru prima dată după 7 ani de la lansarea programului intern, către publicul larg din afara companiei Blitz, cu o ofertă bogată de cursuri cu plată, dar și gratuite din domenii precum vânzări, leadership, mindfulness, psihologie  și comunicare. 

Brokerii și managerii Blitz vor găsi pe noua platformă o ofertă educațională îmbunătățită cu o nouă structură de cursuri și un număr crescut de ore de cursuri video (peste 50 de cursuri noi), precum și cursuri pentru avansați. 

Iar publicul larg va putea găsi la liber, fără să treacă printr-un proces de recrutare Blitz, atât cursuri cu plată, cât și cursuri gratuite, dar și pastile gratuite de training de 5 minute pe care să le primească zilnic pe mail. 

Noutatea educațională a anului 2022 marca Blitz este și  ”Blitz Camp Master Class” –  primul curs de broker imobiliar acreditat de către Ministerul Educației, cu o durată de 1.080 de ore de formare, pe care cursanții îl pot parcurge în aproximativ 6 luni. 

Pe noua platformă, Master Class-ul de Imobiliare de la Blitz va fi deschis către toți cei care vor să îmbrățișeze domeniului imobiliarelor, fără a semna un contract de colaborare cu Blitz. Tot prin intermediul platformei, cursanții vor putea să între în contact cu mentori Blitz în domeniile în care vor dori să-și accelereze dezvoltarea de competențe și abilități. 

Partea cu adevărat valoroasă a întregului program educațional de la Blitz este reprezentată de cei 10 traineri cu renume la nivel național, fiecare cu peste 10 ani experiență în vânzări și formare de echipe de vânzări, aceștia fiind și printre puținii traineri din România cu experiență relevantă în imobiliare.

Tot pe platforma educațională Blitz va fi găzduit și podcastul dedicat exclusiv imobiliarelor, realizat de CEO-ul companiei, Cătălin Priscorniță, în dialog cu invitați valorosi prin experientele de business acumulate – dezvoltatori și antreprenori imobiliari din toate orașele României, dar și bancheri și consultanti pe investiții imobiliare.

Platforma va avea integrat un modul de plată online pentru utilizatorii care vor vrea să achiziționeze cursurile, dar și  funcționalități de gamificare și loyalty  care vor permite utilizatorilor, ca prin jocurile jucate pe platformă, să câștige discounturi la cursurile cu plată.

Platforma educațională Blitz a atras an de an un număr mare de brokeri, iar comparativ cu anul 2020-2021, numărul acestora a crescut de la 98 (2020) la 424 (2021), ceea ce a însemnat o creștere de 332,65%!  

Mai mult decât un program de formare – plan de carieră

Noua platforma educațonală de la Blitz a fost dezvoltată pe una din cele mai complexe platforme de e-learning de pe piață și este dedicată în principal formării și dezvoltării brokerilor imobiliari Blitz.

Cu ajutorul programului inițial de 3 luni de inducție – Blitz Camp – integral gratuit pentru colaboratorii interni, brokerii juniori își fac intrarea în lumea imobiliarelor.

Încă de la debutul în companie, brokerii beneficiază de un plan de dezvoltare a carierei, elaborat de managerul echipei de vânzări, în colaborare cu departamentului de training intern.

Prin seria de module  pe care le poate accesa – Blitz Camp, Blitz Academy și Blitz Camp Masterclass, un broker Blitz poate accede la următorul nivel în ierarhia organizațională de la broker junior de nivel I apoi II, la trainer pe inducție, team leader, manager de departament și tot mai sus la manager regional, culminând  cu nivelul de partener asociat în companie. 

Totul depinde de implicarea și de țintele personale ale brokerului, parcursul fiind bine structurat pe etape, iar de-a lungul acestei evoluții primește de la Blitz toate resursele necesare dezvoltării. 

După perioada de inducție și training inițial, brokerul intră în sistemul Evolution, etapă în care are șansa de a-și rafina abilitățile  dobândite pentru a-și îmbunătăți rata de succes, respectiv indicatorii de performanță – număr de clienți, conversii, număr vizionări, număr de contracte, cifră de vânzări pe lună.

Parte integrantă a întregului proces de formare și dezvoltare este feedbackul constant pe care brokerii îl primesc de la trainer, manageri și mentorii seniori, feedback menit să-i ajute să  scurteze și să accelereze procesul de dezvoltare. 

O bună parte din toate aceste formări, cu precădere cursurile introductive de vânzări, psihologie și imobiliare vor fi disponibile pe platformă publicului larg în mod gratuit, atât online, cât și offline în cadrul evenimentelor Blitz. 

Din dorința de a profesionaliza și reglementa meseria de agent imobiliar și de a-i spori prestigiul și valoarea socială, Blitz va deschide publicului extern și cursul acreditat de broker imobiliar pentru toți cei care vor să obțină calificarea ca broker imobiliar – agenți de vânzări și agenți imobiliari din afara sistemului Blitz. 

***

BLITZ este o companie antreprenorială românească de real estate care mai bine de 12 ani  își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor o prioritate, prin livrarea de servicii de consiliere imobiliară de cea mai înaltă calitate din poziția de lider de autoritate în piața imobiliară locală și în curs de extindere națională în toate marile centre economice din țară.  

Din 2020, BLITZ și-a extins modelul de business la scară națională printr-un mix de birouri proprii și agenții în sistem franciză. Numai în 2022 BLITZ a ajuns la 30 de francize și birouri în 25 de orașe ale României, în afara Clujului, iar până în 2025, BLITZ intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe de pe teritoriul României și alte orașe importante de pe harta imobiliară globală, prin atragerea unui număr de 2500 de colaboratori imobiliari. 

Extinderea va acoperi toate centrele economice importante naționale și internaționale relevante și cu potențial de creștere sustenabilă, pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *