Blitz Imobiliare este noul partener al Youth@Cluj-Napoca 2015

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului s-a bucurat până acum de parteneri de încredere, alături de care am construit colaborări strategice, pe termen lung, spre beneficiul sectorului de tineret și al programului Cluj 2015. Ne bucurăm să anunțăm astăzi cel mai nou partener Youth@Cluj-Napoca 2015 – Blitz Imobiliare.

BTZ partener z

Blitz Imobiliare, compania imobiliară cu cea mai mare ascensiune în ultimii ani de pe piața de profil din Cluj-Napoca, a ales să facă acest pas pentru sprijinirea a ceea ce considerăm a fi proiectul deceniului pentru Cluj-Napoca, programul Capitalei Europene a Tineretului 2015. Suportul oferit tinerilor de echipa Blitz Imobiliare vine pe mai multe planuri.

În primul rând, echipa companiei se va implica în promovarea evenimentelor de interes pentru colaboratorii, clienții și cei care urmăresc activitatea agenției. Mai mult, Blitz Imobiliare a înțeles că acest proiect este realizat de comunitate pentru comunitate și va participa activ la evenimentele și la acțiunile Federației SHARE Cluj-Napoca.

“Suntem deosebit de încântați de acest parteneriat. Credem cu tărie că va contribui la a transmite mesajele Capitalei Europene a Tineretului spre cât mai multă lume și că sprijinul echipei Blitz va aduce programul Cluj 2015 mai aproape de așteptările publicului. Partenerii cu expertiză solidă sunt un câștig enorm pentru acest proiect dedicat în primul rând tinerilor, astfel că le urăm celor de la Blitz Imobiliare bun venit în echipă!” a declarat Vlad Pop, Președinte Federația SHARE Cluj-Napoca.

Viziunea Youth@Cluj-Napoca 2015 este concordantă cu experiența unui partener precum Blitz Imobiliare, care activează cu succes într-un sector extrem de dinamic, în care proactivitatea, respectul, etica și normele de conduită sunt definitorii pentru reușită.

“Ne bucurăm să ne alăturăm Federației SHARE în calitate de partener și susținător Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. Spritul tânăr și energic Blitz rezonează cu multe din evenimentele ce vor avea loc în Cluj pe parcursul acestui an și suntem bucuroși că ne putem implica activ în implementarea și diseminarea acestora. Suntem încrezători că acest parteneriat va aduce un plus de valoare și va confirma filosofia după care ne ghidăm, relațiile de câștig-câștig” a declarat Cătălin Priscorniță, managerul general al companiei Blitz Imobiliare.

Vă invităm să urmăriți activitatea Blitz Imobiliare și Youth@Cluj-Napoca 2015 pe tot parcursul anului în care orașul nostru este Capitala Europeană a Tineretului.

Echipa Blitz Imobiliare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *