BLITZ Imobiliare: Case la pret de apartament

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Perceptia sau preconceptia comuna este ca o casa costa „infinit” mai mult decat un apartament, motiv pentru care potentialii clienti cu un capital relativ redus cauta oferte intr-un mod cu totul specializat.

Adevarul este, insa, ca exista case scoase la vanzare cu preturi „improbabile”, si ca potentialii cumparatori care considera ca au bani doar de un apartament se pot trezi in situatia de a-si regandi stratagemele de prospectare ale pietei imobiliare.

In aceasta ordine de idei, BLITZ Imobiliare va ofera trei case la pret de apartament.

Este de la sine inteles ca oferta noastra e mai ampla si mai complexa de-atat. Pentru mai multe informatii legate de acest sector „improbabil” al pietei imobiliare clujene, accesati acest link. Veti fi surprinsi de imensa varietate de oferte care mai de care mai avantajoase.

Incepem cu un imobil tip duplex plasat in zona Baciu. O prima analiza a acestei oferte poate fi deconcertanta. La doar 15 minute de centrului orasului, cu o gradina inteligent gandita, cu o curte spatiosa, inclusiv cu o mansarda cu nu mai putin de 3 dormitoare, acest duplex costa, in acest moment, aproximativ 89.000 de euro.

Pentru mai multe detalii, accesati acest link.

Daca ati crezut ca oferta mai sus este unica, va inselati. BLITZ Imobiliare va ofera o parte a unui triplex plasat in zona rezidentiala Europa. Inconjurat de case si vile, cu un spatiu util de 105 mp si un teren de 200 mp, acest imobil, sau cel putin sectiunea vandabila a acestuia, este scos pe piata , in acest moment, cu o suma „de apartament”, si anume 82.000 de euro.

Pentru mai multe detalii, accesati acest link.

Cu un pret si mai mic se vinde o casa in Floresti. Superfinisata, cu 116 mp utili si cu un teren de 125 mp, aceasta casa ridicata in 2008 are 4 camere, 2 bai, un balcon, si un loc de parcare. Stim cu totii ca existe apartamente in toata regula pe care nu le poti achizitiona cu sume mai mici de 80.000 de euro. Iata insa ca piata imobiliara ofera celor curiosi surprize de toate felurile.

Pentru mai multe detalii, accesati acest link.

Lista completa de case scoase la vanzare cu preturi „improbabile”, intrati pe site-ul www.blitz-imobiliare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *