Blitz de dimineata

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Buna dimineata! S-a castigat premiul cel mare la loto, deci putem incepem o noua saptamana fara presiune si fara emotii. Ni s-a luat, asa, ca o piatra de pe inima. Avem stiri azi. Iata-le!

Pe ultima suta de metri alesii se dezmeticesc. Mircia Giurgiu, deputat independent clujean, lucreaza intens la modificarea legii locuintelor ANL. Propunerea, venita initial din partea Asociatiei Locatarilor din Blocurile pentru Tineri din Romania, este ca locuintele ANL sa poata fi cumparate, iar platile sa se faca prin rate lunare catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Cine doreste sa-si deschida o cafenea in Aeroportul International Cluj-Napoca, are acum posibilitatea sa o faca. Pretul chiriei: 30 de euro pe metru patrat+TVA, concureaza cu succes, oricare din spatiile din centrul orasului.

Au trecut 696 de ani de la ridicarea la rang de oras a Clujului de catre regele Carol Robert in anul 1316. Evenimentul a fost sarbatorit ieri prin deschiderea a 696 de sticle de sampanie. La multi ani Cluj-Napoca!

Sa aveti o zi deosebita si o saptamana excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *