Blitz de dimineata

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

La multi ani copii ! Pentru voi azi, in toata tara, sunt organizate mai multe evenimente; vor fi jocuri, cantece, desene pe asfalt, iar de veselia voastra ne vom bucura si noi.

Stirile zilei de azi:

-Azi incepe TIFF( Festivalul International de Film Transilvania) aflat la a 11-a editie. Vor fi peste 800 de invitati si 250 de filme. In cadrul Competitiei Locale de scurtmetraje este inscris si filmul nostru “Blitz Imobiliare-realitati din piata imobiliara” in regia lui Ionut Turda.

-Primaria este interesata de achizitionarea Hotelului Continental, pentru care se va organiza o licitatie cu pretul de pornire la 6,5 milioane de euro. Hotelul dateaza din 1894 si este considerat monument istoric, iar primaria are drept de preemtiune asupra cladirii.

-Ultima zi din cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Clujului este rezervata bucatariei romanesti. Astfel vor fi organizate degustari si un festival de gatit in aer liber cu produse romanesti atat din tara cat si din Republica Moldova.

-Forum pe teme economice la Bucuresti unde, pe langa Presedintele CE, Jose Manuel Baroso, participa 15 sefi de guverne din Europa.

-Lucrarile la autoastrada A3 continua. Au fost deblocate fonduri de 98 milioane de lei pentru ca Bechtel sa continue lucrarile la tronsonul Suplacu de Barcau-Bors.

Sa aveti o zi excelenta!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *