Blitz de dimineata

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Buna dimineata si “La multi ani” celor ce azi isi serbeaza ziua numelui. Suntem la doar un pas de weekend, un weekend plin de evenimente artistice si sportive, ce ne vor ocupa, cu siguranta, timpul.

– vom avea Finala Campionatului European de Fotbal, ce se va disputa intre Spania si Italia duminica de la 21.30; maine incepe cea mai importanta competitie de ciclism a anului: Turul Frantei. Timp de aproape o luna, sportivii se vor intrece pe traseele propuse de organizatori, iar celebrele catarari din Pirinei si Alpi ne vor tine in fata televizorului; de asemenea, avem turneul de tenis de la Wimbledon, cel mai bine cotat din programul mondial- drept urmare, un weekend plin de activitati!

– a inceput summitul de la Bruxelles, unde se va decide soarta Europei. Sunt mai multe directii propuse pentru salvarea statelor afectate de criza economica si financiara, “duelul” ducandu-se intre Germania, sustinuta de statele nordice, care mizeaza pe austeritate extrema, si Franta, sustinuta de statele cu grave probleme financiare, ce propune varianta investitiilor in economie. O alta idee ce se va discuta, este cea a Uniunii Federative- o uniune politica a statelor europene, pe sistemul american si care sa se suprapuna peste Zona Euro.

– concerte, asa cum am anuntat de ieri, in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Mari formatii ale tarii vor urca timp de 2 zile pe scena amplasata in centrul orasului si sunt asteptati mii de fani. Astfel, dupa un weekend dominat de competitii auto, centrul Clujului va fi din nou blocat, de data aceasta de concerte. Si ne intrebam daca acesta nu este un semn privind utilitatea zonei centrale, in conditiile unor astfel de evenimente. Credem ca prima grija a alesilor ar trebui sa fie scoaterea traficului din centru si transformarea acestuia in zona pietonala.

Sa aveti o zi excelenta si un weekend blitzissim!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *