Blitz, cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară din Romania!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Blitz s-a întors cu trei prestigioase premii de la cea de-a zecea ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment organizat an de an de Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și Imobiliare.ro. Întins pe durata a două zile, această întâlnire reunește jucători ai acestui domeniu la nivel național -antreprenori, dezvoltatori imobiliari, agenți, evaluatori, reprezentanți bancari.

Membrii juriului au avut o dificilă sarcină să puncteze și să aleagă dintre candidaturi foarte bine documentate la toate secțiunile acestei Gale de premiere, analizând atât rezultatele obținute, cât și paleta de servicii oferite clienților și nu în ultimul rând instrumentele și metodele prin care agențiile și dezvoltatorii contribuie constant la profesionalizarea domeniului imobiliar.

Portofoliul Blitz s-a îmbogățit în acest an cu următoarele trofee: “Cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară la nivel național”, “Cel mai puternic brand local”, și “Cea mai puternică prezență online din România”.

Sediu Blitz

Cel mai atrăgător sediu de agenție imobiliară la nivel național

În anul 2018 Blitz a reușit să facă un pas semnificativ și important în evoluția companiei. Investiția continuă în dezvoltarea personală și profesională a echipei a necesitat un sediu pe măsură, astfel că Blitz s-a mutat într-o casă nouă și modernă. Această nouă clădire pune accentul pe standardele înalte care reprezintă atât echipa Blitz, cât și așteptările pe care le au clienții.

Noua locație e un spațiu generos, ultramodern, cu o suprafață de 2100 mp, oferind perspective de creștere și dezvoltare în viitor. Lucrările s-au desfășurat pe o perioadă de 16 luni, sediul integrând inclusiv noul centru modern și performant de training Blitz Camp.

Cel mai puternic brand local

Ca și în ultimii ani, acest trofeu a ajuns în portofoliul Blitz. Chiar dacă este un brand local, Blitz este recunoscută la nivel național de colegii din domeniul imobiliar, datorită serviciilor integrate și a campaniilor inovatoare. Blitz se concentrează pe calitatea imaginii și a serviciilor livrate și pune un mare accent pe tot ce înseamnă canale de marketing.

„Pe piața din Cluj suntem dominanți de 6-7 ani. Una din două tranzacții care se realizează în Cluj prin intermediul agențiilor imobiliare se întâmplă cu noi”, a declarat Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul Blitz în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

Cea mai puternică prezență on-line

Blitz este prezentă pe cele mai importante canale de social media și portaluri de imobiliare, iar această “omniprezență” nu a rămas nerăsplătită, astfel că Blitz-ului i-a revenit din nou titlul de “Cea mai puternică prezență on-line”.

În plus, brandul Blitz începe extinderea la nivel național cu un nou birou în Brașov, oraș care se bucură de o piață imobiliară marcată de dinamism.

”Extinderea este o chestiune de normalitate. Orice companie care se dezvoltă sustenabil, la un moment dat, încearcă să cucerească și alte piețe pe modele de business ușor replicabile și adaptabile. Există nevoie de profesionalism în orice piață din România’’, a declarat Cătălin Priscorniță, CEO și fondator Blitz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *