Blitz Career Roadshow: Cât câștigă un broker imobiliar? 

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În lumea imobiliarelor, rolul unui broker este adesea perceput ca fiind un amestec între meserie și profesie. Dar ce înseamnă cu adevărat să fii broker imobiliar? 

Este o meserie în care facilitezi încheierea unor tranzacții imobiliare sau o profesie care necesită expertiză avansată și abilități specializate? 

Un broker imobiliar acționează ca intermediar între cumpărători și vânzători în tranzacțiile imobiliare. Este responsabil pentru facilitarea procesului de vânzare sau cumpărare a unei proprietăți, asigurându-se că ambele părți sunt mulțumite de rezultat. 

Mai mult decât un simplu intermediar, un broker excelent aduce la masă o combinație de abilități interpersonale, cunoștințe de piață și strategii de negociere.

Întrebarea de pe buzele însă este alta: ”Cât câștigă un broker imobiliar?”

Ei, bine, brokerii activi câștigă de la câteva mii la zeci de mii de euro pe lună, iar câștigurile sunt direct proporționale cu nivelul de implicare și de experiență. Ne asigurăm noi ca tu să ai succes și îți oferim o rețetă ușor de replicat și un program complet de integrare în domeniu.

Ai ocazia să afli mai multe despre profesia de broker la evenimentele BLITZ Career RoadShow, pe care le organizăm în diverse orașe din România – Timișoara, Craiova, București, Suceava, Târgu Mureș și Cluj, la care experți din industria imobiliară și top performerii BLITZ îți vor dezvălui toate secretele succesului lor.

Sunt profesioniști cu 5-7 ani experiență în piață, gata să ofere nu doar sfaturi prețioase, ci și să îi ghideze pe cei interesați într-un program amplu de formare de brokeri, în care împărtășesc din cunoștințele lor bogate și strategiile care i-au adus în vârful domeniului.

Navigarea cu succes în lumea imobiliarelor nu este doar despre cunoașterea pieței. Este despre a înțelege subtilitățile interacțiunilor umane, a anticipa schimbările în trendurile pieței și despre a ști cum să gestionezi eficient toate aspectele unei tranzacții imobiliare.

Ce vei primi și afla la aceste evenimente? O hartă a succesului tău în BLITZ cu cele mai importante repere de timp. 

Și vei ocazia să interacționezi direct cu top performerii noștri, să le pui diverse întrebări. Pregătește așadar întrebările și vino să afli cât mai multe detalii despre ce înseamnă cu adevărat să fii broker imobiliar și cum poți reuși în această profesie dinamică.

La eveniment vei avea ocazia să-i cunoști pe câțiva dintre managerii și top performerii BLITZ:  

 • Cătălin Priscorniță, CEO-ul BLITZ
 • Paul Maluczan, Expert Broker
 • Dragos Tarța, Expert Broker, Brokerul anului 2022
 • Ionuț Timocea, Regional Business Development Manager

Despre ce vom povesti?

 • Ce face un broker imobiliar? Meserie sau profesie? Vom explora împreună conceptele de bază ale imobiliarelor, astfel încât chiar și cei fără experiență în domeniu să se simtă în largul lor. Cine, cum, în cât timp se poate învăța aceasta meserie?
 • Sfaturi de la profesioniști. Experții noștri îți vor împărtăși cunoștințe valoroase și strategii pentru a naviga cu succes lumea imobiliarelor.
 • Q&A interactiv: Vei putea interacționa direct cu specialiștii noștri astfel încât să poți afla cât mai multe detalii despre industrie.

Iată care este calendarul evenimentelor noastre: 

 • Timișoara: 30 mai 2024. 
 • Craiova:  4 iunie 2024.
 • București:  5 iunie 2024
 • Cluj Napoca: 20 iunie 2024. 

Completează formularul pentru a-ți rezerva locul la eveniment! https://bit.ly/44fr4Ba