Blitz a văzut potențialul uriaș al pieței imobiliare din Alba și a deschis o franciză și un birou

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

BLITZ, compania imobiliară cu capital integral românesc își extinde rețeaua cu un nou birou și o nouă franciză chiar în inima țării la Alba Iulia.

Franciza BLITZ din Alba Iulia va fi manageriată de către Bogdan Moga, un antrenor local care după ce a vândut mașini pentru Porsche România și a fost directorul comercial al unui producător important de vinuri din Alba, și-a promis că nu mai fi niciodată angajat. A dezvoltat business după business în Horeca, fashion – un atelier de croitorie și Retail – franciza unui supermarket la nivel național și a investit preponderent în imobiliare

De ce a ales să se alăture companiei Blitz și de ce Alba Iulia?

Piața imobiliară din Alba Iulia este, în opinia lui Bogdan Moga, o piață cu un potențial foarte mare deoarece se bucură de niște avantaje certe. Alba este un oraș liniștit, sigur și confortabil,  aproape de aeroporturi (Sibiu, Cluj și Târgu Mureș), și brăzdat de o rețea densă de autostrăzi. 

Orașul din inima țării se bucură de infrastructura poate cea mai dezvoltată din țară, fiind cel mai avantajat oraș din Ardeal din acest punct de vedere: Coridorului IV Pan European, două autostrăzi (A1 si A10), două magistrale rutiere europene (E81 si E68), și două magistrale feroviare europene (200 si 300) pe care ajungi rapid în orice direcție  – Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Timișoara. Astfel de facilități sunt un paradis pentru investitori și producătorii mari care au nevoie să se desfășoară undeva, de preferat ieftin, și unde pot găsi suficiente terenuri pentru spații logistice și industriale. 

Din acest motiv Alba e înțesată de mari producători – aici își face aproape veacul – cea mai mare concentrație de producători de vinuri din țară, Alba fiind supradenumită și ”țara vinului alb”. La Alba au găsit cea mai propice dezvoltare și producători mari de mezeluri, carne, lactate și condimente. 

Deși nu este un oraș universitar sau unul preponderent industrial, este un oraș în plină dezvoltare. De mai bine de 10 ani dezvoltatorii au remarcat potențialul acestui orășel și au început să-l dezvolte frenetic. 

Pe lângă infrastructura de transport fluidă și conectată la toate punctele cardinale de interes, la Alba se află cea mai mare cetate din Sud-Estul Europei. Cetatea Alba Carolina generează anual zeci de mii de turiști, iar catacombele ei încă mai sunt un mister și o sursă de descoperiri istorice. Acum 3 ani într-unul din tunelurile descoperite au fost găsite peste 4.500 de sticle de vin îmbuteliate, cel mai probabil, în perioada interbelică. 

Tot la Alba se țin cele mai mari competiții naționale și internaționale de golf pe cel mai mare și cel mai modern domeniu de golf din România, o investiție privată a unui producător local. 

Tocmai de aceea, Alba Iulia este un oraș-magnet pentru această regiune a țării, interesant de vizitat în orice perioadă a anului. 

Piața imobiliară din Alba Iulia este în sine o mină de aur pentru micii investitori. Prețurile în Alba pornesc de la 1.012 euro pe mp în zona centrală și de la 807 Euro pe mp la periferie. Aproape 50 la sută din apartamentele care se dau spre închiriere sunt afaceri hoteliere pe booking. În doar câteva luni de sezon turistic îți scoți banii cât pentru un an de închirieri pe termen lung. Cele mai multe apartamente pentru astfel de apartamentele în regim hotelier sunt cerute în două cartiere ale Albei – Cetatea și zona de Centru.  

Bogdan Moga, la rândul său investitor imobiliar, spune că potențialul este uriaș, iar cheltuielile de mentenanță pentru un mic business hotelier nu sunt mari. De-a lungul timpului și-a diversificat portofoliul de proprietăți și acum are deja un mic imperiu imobiliar, iar de pornit, spune că a început doar cu banii de avans pentru primul imobil. 

S-a alăturat companiei Blitz din simplul motiv că aici a găsit oameni bine pregătiți și școlarizați în imobiliare, spre deosebire de marea majoritatea a agențiilor imobiliare unde acționează oameni doar cu puțină experiență în vânzări sau fără experiență. Blitz te învață tot ce trebuie să știi despre imobiliare și îți asigură un parcurs de succes în industrie. Cel de-al doilea motiv pentru care a ales această companie – este forța de vânzări Blitz. În Blitz simți că ești într-o echipă și că nu acționezi pe cont propriu. 

Bogdan Moga are toate premisele unui succes răsunător la Alba Iulia, are deja 4 oameni în echipă și un spațiu în renovare, dar lucrurile progresează cu rapiditate. 

Blitz îi urează un călduros ”bine ai venit” în marea familie BLITZ și abia așteptăm să sărbătorim succesul francizei Blitz în viitorul apropiat! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *