Comunicat de presă: Blitz a mai deschis două francize noi în Satu Mare și în Târgu Mureș

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

În luna martie 2023, agenția imobiliară Blitz a mai semnat două contracte pentru deschiderea a două noi francize în orașele Satu Mare și Târgu Mureș. 

Exinterea în noile orașe face parte din strategia companiei de a-și tripla prezența și echipele de vânzări în orașele în care compania Blitz este deja prezentă și de a se extinde în orașele cu o populație mai mare de 30.000 de locuitori care au un potențial ridicat de business în domeniul imobiliarelor. 

Pentru dezvoltarea rețelei Blitz, în cele două orașe, compania imobiliară Blitz a oferit unor antreprenori locali oportunitatea de a se alătura brandului Blitz, punându-le la dispoziție toate resursele informaționale, materiale și tehnologice dezvoltate de companie în cei peste 13 ani pe piața imobiliară din România. 

Valoarea pe care o oferim pieței este triada timp – bani – siguranță în legătură cu deciziile investiționale sau locative pe care clienții noștri le iau. Scanăm toate proprietățile de vânzare existente în fiecare oraș și punem în legătură oferta cu cererea, astfel încât să găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client. Oferim clienților noștri profesionalism, încredere, predictibilitate și rezolvări rapide ale ”problemelor lor locative”, a afirmat Cătălin Priscorniță, CEO-ul Blitz la semnarea contractelor de franciză. 

Ce aduce noi Blitz în noile orașe sunt bunele practici în imobiliare dezvoltate de Blitz – pachete atractive de servicii de consultanță pentru clienți, servicii de recrutare, dar și programe de training de brokeri și manageri Blitz, potențiali clienți interesați să cumpere, precum și mentorat pe dezvoltare de echipe și creștere de vânzări.

În prezent Blitz oferă francizelor suport ca acestea să devină profitabile în mai puțin de 4 luni, adică să obțină încasări care să le permită să acopere toate cheltuielile operaționale și să realizeze profit, pentru a-și recupera rapid investiția inițială. 

Francizele Blitz deschise anul trecut au înregistrat în primul lor an de activitate cifre de afaceri de peste o sută de mii de Euro. Cea mai performantă franciză Blitz Craiova, care s-a deschis la jumătatea anului 2021, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 750 de mii de euro. 

În prezent Blitz a ajuns în 21 de orașe din România cu o rețea de 15 birouri și 11 francize, înregistrând o cifră de afaceri Blitz doar pe rețeaua de francize Blitz în 2022 de 1.034.000 EURO.

Cine este BLITZ?

BLITZ este o companie antreprenorială, românească, de real estate care mai bine de 13 ani  își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor, o prioritate, prin livrarea de servicii de consiliere imobiliară de cea mai înaltă calitate, din poziția de lider de autoritate în piața imobiliară, locală, și în curs de extindere națională, în toate marile centre economice din țară.  

Din 2020, BLITZ și-a extins modelul de business la scară națională printr-un mix de birouri proprii și agenții în sistem franciză. În 2021 și 2022, BLITZ a deschis în total 15 birouri noi și 10 francize, în peste 20 de orașe ale României. 

În 2022, BLITZ și-a crescut cifra de vânzări pe întreaga rețea de birouri locale și francize Blitz cu +36,22% față de anul 2021, de la 4,61 mil. Euro, la 6,28 mil. Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *