Baia dubla- cea mai inspirata alegere pentru un cuplu!

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Daca iti construiesti o casa noua sau daca beneficiezi de suficient spatiu in apartament, amenajeaza-ti o baie dubla pentru a te bucura de un spatiu numai al tau.

In afara de intimitatea pe care ti-o ofera, baia dubla are si o serie de avantaje fata de o baie normala. Iata-le:

1. Timp castigat. Gandeste-te numai la diminetile in care amandoi va grabiti sa ajungeti la intalniri importante la prima ora. O baie dubla ti-ar salva timp pretios si ti-ar oferi posibilitatea chiar de a-ti incepe ziua intr-un mod foarte placut printr-un concurs spontan: cine va fi gata in cel mai scurt timp?

2. Mai multa organizare. Avand o baie dubla spatiul se imparte la doi…in mod echitabil. Nu te vei simti sufocat de lucrurile celuilalt pentru ca fiecare va avea dulapiorul, oglinda, paharul de baie ale lui. De asemenea, aspectul general al baii va fi unul mai ingrijit.

3. Designul original. Va fi interesanta combinatia de elemente masculine si feminine ale aceluiasi tip de design, ce se vor regasi in baia ta “in oglinda”. Astfel, indiferent daca optezi pentru o amenajare clasica, rustica-traditionala sau moderna, baia ta dubla cu siguranta iti va impresiona prietenii.

Sursa: www.casamea.ro

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *