Avantajele de a locui într-un complex rezidențial nou

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

complex  rezidențial nou

Complexele rezidențiale îți oferă un confort în plus față de o casă izolată sau un apartament la bloc. Cele mai importante beneficii sunt poziționarea favorabilă, sistemul de securitate al complexului, finisajele de calitate superioară, și spiritul de comunitate care vin la pachet cu casa, ceea ce într-o lume tot mai izolată și mai distantă poate fi un bonus nesperat. Un astfel de complex este Băneasa Privighetorilor despre care vă oferim detalii în cele ce urmează.

Poziționare avantajoasă

Spre deosebire de alte complexe periferice sau situate în afara Bucureștiului, Ansamblul Băneasa Privighetorilor oferă un avantaj incontestabil. Îmbină cu succes o poziționare aproape stradală cu liniștea pe care ți-o poate da doar un astfel de proiect imobiliar situat în zona de nord a capitalei, în apropiere de Băneasa Shopping City și Grădina Zoologică, dar cu ieșire imediată spre pădurile și lacul din vecinătate.

În imediata apropiere a complexului găsești săli de fitness și înot, poligon de tir, locuri de joacă pentru copii, saloane de înfrumusețare și îngrijire corporală, cafenele, restaurante, terase, precum si mijloace de transport în comun.

Identificarea nevoilor locative este un pas important în procesul de tranzacționare, astfel, îți recomandăm să consulți articolul pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii.

Siguranța locatarilor într-un complex rezidențial

Desigur securitatea în complexul rezidențial Băneasa Privighetorilor este cel mai important atu. Accesul în complex este restricționat nerezidenților, altfel accesul este permis doar pe bază de card de access sau cu acordul locatarilor. Dacă mai pui la socoteală și pază fizică de 24H și camerele de supraveghere video montate în holuri și lifturi, realizezi că e foarte greu să dai o spargere într-un astfel de complex.

Apartamente Spațioase

Complexul a fost finalizat în 2021 și se compune din mai multe imobile cu un regim de înălțime medie S+P+3E+4R.

Ai posibilitatea astfel de a alege apartamente cu 2, 3 si cu 4 camere cu suprafeÈ›e între 78 – 109 mp. Apartamentele dispun de spaÈ›ii generoase È™i o compartimentare eficienta È™i modernă.

Balcoanele mari, deschise, cu rol de spațiu recreativ
Open space – bucătăria comună cu zona de living care permite mai multă interacÈ›iune între membrii familiei.
Băi spațioase cu cadă sau a doua baie cu cabină de duș și încălzire în pardoseală.
La subsol există un adăpost anti-atomic de tip ALA È™i ai È™i opÈ›iunea de a achiziÈ›iona spaÈ›iu de depozitare extra – boxe la subsol la un preÈ› adiÈ›ional de 800 euro pe mp.

Dotări de calitate și rezistență la cutremure

Calitatea construcției vine din planificare și calitatea materialelor. În complexul Băneasa Privighetorilor ai finisaje de calitate superioară, special proiectate pentru o locuință confortabilă, liniștită, eficientă și economică.

Clasa Energetică A

Complexul are o eficiență energetică clasa A ceea ce înseamnă că pierderile de energie într-un astfel de bloc sunt minime. De regulă apartamentele cu clasa energetică A au un preț mai mare decât apartamentele similare în blocuri nereabilitate cu clasă energetică inferioară B sau C.

În plus, revânzarea este mai facilă, asta deoarece, băncile oferă dobânzi mai mici pentru achiziția de locuințe în blocuri cu eficiență energetică A, și nu acceptă acordarea de credite pentru case cu clasă energetică D, E, F sau G.

Rezistență mare la cutremure

Zona Vrancea este o zonă cu potențial de risc seismic mai mare de 7 grade pe scara Richter. Astfel, Complexul Băneasa Privighetorilor are o structură de beton armat monolit, cu o rezistenţă la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter, care să protejeze locatarii de cutremurele mai mari de 5 grade, care produc pagube materiale.

Izolație fonică și termică

De asemenea complexul dispune de izolaÈ›ie fonică È™i termică, precum È™i tâmplărie cu izolare termică È™i acustică ridicate – ceea ce înseamnă un grad sporit de confort fonic – mai multă liniÈ™te È™i pierderi minine de căldură.

Finisajele de calitate superioară

Ai inclus în prețul de achiziție a apartamentului finisaje de calitate înaltă care să asigure un confort sporit locuinței:

  • gresie È™i faianță de ceramică de calitate premium pentru suprafeÈ›e uÈ™or de curățat È™i rezistente în timp.
  • sistem de încălzire prin pardoseală în băi pentru un confort termic permanent.
  • sistem de încălzire cu radiatoare din oÈ›el, care transferă foarte uÈ™or caldura, ceea ce înseamnă un consum redus de energie.
  • parchet de 12 mm mai rezistent la uzură, care permite un trafic intens.
  • uÈ™i metalice cu sistem antiefracÈ›ie È™i video-interfon care să asigure o protecÈ›ie în plus.
  • centrală termică cu boiler inclus pentru autonomie È™i consum contorizat individual.
  • aparate de aer condiÈ›ionat în fiecare cameră – confort termic pe timp de caniculă È™i cheltuieli în minus pentru că nu trebuie să È›i le instalezi singur.

Loc de parcare asigurat

Spre deosebire de apartamentele de la bloc, unde trebuie să te învârți zeci de minute, până găsești un loc de parcare, aici ai un loc de parcare asigurat. În complexul Băneasa Privighetorilor vă sunt puse la dispoziție locuri de parcare în interior și la exterior, cu prețuri de 8.000 Euro+TVA în parcările supraterane și 15.000 Euro+TVA în parcările subterane.

Comunitatea din Băneasa Privighetorilor

În noile ansambluri rezidențiale locuiesc, cu precădere, tineri și familii tinere. Și dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate de familii tinere cu copii, cu care să împărtășești aceeași viziune despre curățenia și civilizația spațiului public comun, un complex rezidențial îți poate oferi exact asta. Vecinii tăi nu vor fi doar colocatarii de pe același palier cu tine, ci toți vecinii din întregul complex.

Așadar pregătește-te să interacționezi cu vecinii tăi de complex și să puneți în discuție modalități prin care vă puteți face conviețuirea și mai armonioasă și chiar să vă întâlniți pentru petreceri în aer liber.

Partea bună este că în complexul Băneasa Privighetorilor nu ai costuri administrative sau de mentenanță a complexului, altele decât cele de întreținere a propriului apartament.

***

AÈ™adar, beneficiile unei locuinÈ›e într-un complex rezidenÈ›ial nou cu o poziÈ›ionare favorabilă are numai avantaje – de la securitate È™i spirit comunitar, la spaÈ›ii generoase, finisaje È™i dotări de calitate superioară.

Descoperă-le personal, luând legătura cu agenții Blitz din filiala București de la care să ceri mai multe informații despre Ansamblul Băneasa Privighetorilor. Sau programează o vizionare, accesând pagina ansamblului și completând formularul de contact. Agenții noștri te vor contacta înapoi și îți vor oferi toate informațiile de care mai ai nevoie pentru o decizie informată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *