Apartamentele noi din cartierul „Tractorul nou“ Brașov sunt aproape de finalizare

Împărtășește prietenilor tăi noutăți din imobiliare!

Dezvoltatorul imobiliar din zona Tractorul – Coresi a pus în vânzare apartamentele din cea de-a doua etapă a proiectului de regenerare urbană pe care îl dezvoltă pe fosta platforma industrială ”Tractorul”. Planul Urbanistic Zonal din zona Tractorul – Faza II, presupune ca: 

  • Înainte de începerea oricăror lucrări să fie extinsă infrastructura, respectiv rețelele edilitare și străzile. 
  • O suprafață de 8.000 de metri pătrați, cu frontul stradal la str. Zaharia Stancu, să fie cedată municipalității pentru construirea unei școli gimnaziale.
  • Fiecare apartament să dispună de două locuri de parcare și să fie construite în total 5.400 de locuri de parcare: sub bloc, lângă bloc și două parcări supraetajate.

În zona vizată de Faza a II-a, dezvoltatorul imobiliar avea în vedere construirea a 2.700 de apartamente, cu zonă verde în jurul blocurilor, și un parc în centrul cartierului noi.

La frontul stradal dinspre Zaharia Stancu, în urma reabilitării unei hale existente, urmează să se amenajeze un centru sportiv cu funcțiuni de petrecere a timpului liber;

Tot în aceeași zonă, pe lângă școală și centru sportiv, urmează să fie dezvoltate și alte proiecte de servicii culturale, educaționale și mixte. Totodată, la parterul unora dintre blocurile amplasate la străzile principale sunt prevăzute câteva unități comerciale și de servicii.

Compania Blitz este agenția care vă pune la dispoziție câteva sute de apartamente noi din cartierul Tractorul cu prețuri pornind de la 1.000 de euro pe mp. 

Ansamblurile rezidentiale din portofoliul Blitz din cartierul Tractorul dispune de spații comerciale, parcări supraterane, parcări subterane, și adăposturi ALA la subsolul blocurilor. Mai mult de un sfert din suprafața complexului, a fost rezervată spațiilor verzi, precum și unui parc central de 3200 de metri pătrați. 

Clădirile au o structură de rezistență din beton armat și zidărie interioară și exterioară din cărămidă ceramică cu goluri, termoizolate cu vată bazaltică de 10 cm. Tâmplăria PVC Salamander cu 7 camere și 3 foi de sticlă va asigura un bun confort termic și fonic. Fiecare clădire va fi dotată cu 1 sau 2 ascensoare de persoane Schindler.

Apartamentele cu termen de finalizare în Martie 2022, se vor preda la cheie, branșate la utilități, gata pentru a te muta în ele. Vor dispune de centrală termică de apartament, băile vor fi utilate complet, iar finisajele sunt de cea mai înaltă calitate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *